Șerban Huidu a fost dat afară de la Prima TV de către noii patroni ai postului, care au decis și eliminarea emisiunii “Cronica Cârcotașilor”, după 20 de ani “on air”, scrie Ziaristii.com.

Cumpărată recent de la Cristian Burci de către Clever Media, compania deținută de Adrian Tomșa (care are și postul Look TV), Prima TV își va schimba profilul, urmând să devină televiziune de știri generaliste și sportive.

Compania lui Tomșa se numără printre cele care au drepturile de difuzare pentru Liga 1 la fotbal și e de așteptat ca întrecerea fotbalistică internă să primească spații ample la Prima TV.

Șerban Huidu ar urma să caute acum un alt post TV unde să-și poată difuza emisiunea care a avut prima ediție pe 14 aprilie 2000.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

Relaxează-te puțin! Ascultă asta:

2 COMENTARII

  1. FOARTE BINE! PRIN TOATE TELEVIZIUNILE FĂCUTE O DERATIZARE LA SÂNGE! PREA MULTI ,,COVIZI,, MISUNĂ DEGEABA.,PE BANI GREI. MULTI MICI MOACĂ LOR NU REPREZINTĂ NIMIC,DOAR AROGANTĂ SI AERE DE ….PROSTALĂU,PROASTE. PREA MULTI EMISIUNI ….REREREDATE!!! ȘI FĂRĂ .GUST. ROMÂNIA NU DE MAI UITĂ LA PROSTOLOGEALA UNORA….DA. AZI AȘA ESTE. PESTE TOT MAI ALESII ÎN MEDIA????? WOWWWWW!!!!???? PATRON ÎI CE FAC???? SPER CA SI LOR LE MERGE CA SI NOUĂ….ROMÂNILOR….SE GOL ESTE SACUL…AȘA DE F…ATI NA!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here