Fostul premier Dacian Ciolos anunță că va depune plângeri penale împotriva ministrului de Interne, Carmen Dan, și a mai multor autorități pentru modul în care a fost reprimată manifestația din Piața Victoriei, scrie aktual24.ro.

Dacian Ciolos a anunțat, luni dimineață, că va depune o plângere penală împotriva ministrului Carmen Dan și a șefilor Jandarmeriei.

Fostul premier spune că nu este admis ca autoritățile care trebuiau să se întoarcă împotriva lor, drept pentru care trebuie să se afle tot ceea ce s-a întâmplat în Piața Victoriei, iar acest lucru nu se poate face decât prin cercetări.

Ca atare, cei din partidul lui Dacian Ciolos împreună cu fostul premier au decis să depună un denunț penal pe numele ministrului de Interne Carmen Dan, pe numele șefului Jandarmeriei, dar și pe numele prefectului Capitalei Speranța Cliseru, cea care a dat ordinul de intervenție a Jandarmeriei.

Dacian Ciolos susține că aceștia trebuie să lămurească modul în care au acționat jandarmii, acesta fiind motivul plângerii penale. Totodată, într-un atac la Liviu Dragnea, Ciolos spune că liderul PSD trebuie să își asume responsabilitatea morală, dar și politică, pentru tot ceea ce s-a petrecut în Piața Victoriei.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!