Doi foști deputați PRM, profesorul Meșca și colonelul SRI Merce – locotenenți servili ai lui Vadim Tudor ani îndelungați – au descris-o elocvent în cartea lor „Vadim, între președinție și ospiciu“ pe experimentata Olguța Vasilescu, scrie Curentul.info.

Dacă ați fi puși în situația de a negocia lucrurile acestea, ce ați alege?

View Results

Loading ... Loading ...

”Noii colegi de Parlament o tachinau pe Olguța că-l ajută prea mult pe Vadim, în fiecare seară a primei zile a săptămânii, când «familistul model» dă ultima corectură revistei «România Mare». Când în procesul muncii lui «Alcibiade» îi mai scapă pixul pe jos, Olguța Oana Vasilescu e pe fază. Cu mișcări de felină, Oana se strecoară sub biroul lui Vadim, intră în posesia pixului și-l ascunde, mai bine de un sfert de ceas, într-un loc numai de ea știut, până când creștinul, bunul familist și pamfletarul roșește din cap până în picioare, îl apucă transpirațiile și respiră cu dificultate. Abia atunci, filoloaga și specialista în limbi germanice Olguța Oana Vasilescu iese de sub biroul califului, întrebându-l din priviri dacă gestul ei dezinteresat contribuie cu ceva la randamentul publicistic al lui «Alcibiade»“.

Meșca și Merce mai afirmă despre Olguța că avea o înclinație accentuată, o dedicație chiar, nu doar pentru pixul lui Vadim, ci și către trasul la măsea: „Candidata la șefia tineretului peremist intrase în gura colegilor care îi reproșau că, la vârsta ei, vizitează prea des barurile rău famate și că s-a îndrăgostit exagerat de mult de sucul natural de struguri Fetească regală și Riesling italian. Lidia Samson, care veghează la menținerea unei atmosphere în regim de avarie în familia frățiorului, tună și fulgeră de teamă că năbădăiosul de Vadim se va apropia prea mult de fizicul karatistei Olguța și va fi reclamat la Alianța Evanghelică. Plus că va mirosi și Doinița, soția fratelui ei. M-a sunat și pe mine Lidia Samson și mărturisesc deschis că nu pot reproduce vorbele ei despre Olguța nici măcar acum. În definitiv, e problema lui Vadim și a Olguței, amândoi sunt majori“.

Cel mai potrivit aliat apropiat şi partener strategic al României ar trebui să fie:

View Results

Loading ... Loading ...

[insta-gallery id=”1″]

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

Niciun post TV nu difuzează vorbele acestui preot de la mitingul PSD-ului de la Iași – VIDEO

De săptămâna viitoare, Dragnea ne va proteja de legumele ”otrăvitoare” din Occident – Expres Media

CCR anunță că Olguța Vasilescu a făcut praf Legea pensiilor: Limbaj impropriu, fără claritate și precizie

Procurorul care îl ancheta pe Dragnea, amenințat cu închisoarea pentru că nu predă dosarul TelDrum

[sg_popup id=6254]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.