Ion Mînzînă, preşedintele CJ Argeş şi lider al organizaţiei judeţene a PSD a distribuit pe pagina sa de Facebook un mesaj în care sunt reluate temele de propagandă ale Kremlinului în legătură cu Ucraina, scrie Epochtimes-romania.com.

„Pe unii i-a apucat brusc dragostea de vecinii de la est şi ne târăsc într-un conflict care nu e al nostru”, se susţine în mesajul distribuit de Mînzînă. În mesajul respectiv se mai afirmă că românii „să-şi vadă de facturile din ce în ce mai mari” şi să „nu-i mai frece grija de ce fac alţii”.

 

foto

Ulterior, greul PSD a distribuit şi un mesaj atribuit lui Ioan Cristoiu în care se vituperează că „20 de milioane de români nu au beneficiat niciodată de atenţia care se acordă acum refugiaţilor din Ucraina!”

Ion Mînzînă a fost ales la conducerea organizaţiei PSD Argeş pe 17 ianuarie 2020, înlocuindu-l în funcţia de preşedinte pe senatorul Şerban Valeca. Anterior a avut şi trei mandate de parlamentar: între 1996 şi 2000 a fost senator din partea PRM, iar în legislaturile 2000-2004 şi 2004-2008 a fost deputat PRM.

Mînzînă este prezentat drept un apropiat al Liei Olguţa Vasilescu, care a venit special la Piteşti de la Craiova pentru a fi alături de acesta când a fost ales şef al PSD Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.