Au încercat să dinamiteze DNA-ul și nu au reușit decât să ne arate tuturor cât de proști și penibili sunt. În tot acest timp, marele erou al Atenei 3, Vlad Cosma, le-a stricat combinațiile și a fugit din țară. Amintim că Vlad Cosma și tatăl său Mircea Cosma așteaptă sentința finală într-un dosar de corupție care se află pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție. Pe fondul cauzei, Mircea Cosma a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare, iar fiul său, la cinci ani de închisoare. Următorul termen, posibil cel în care instanța de cinci judecători de la ICCJ va da sentința în cauză, este programat în data de 19 februarie.

Realitatea TV a prezentat mai multe înregistrări cu eroul de la Antena 3, Vlad Cosma, și procurorul Mircea Negulescu. Realitatea anunță că în total sunt aproape 4 ore de înregistrări compuse din înregistrări făcute în 5 zile diferite.

În înregistrarea din 31 ianuarie 2017 se vede clar că pesedistul este informatorul procurorului Negulescu. În înregistrare se mai aude o voce. După cum reiese din discuție, Cosma venise în fața celor doi, la sediul DNA Ploiești, să dea raportul. Cosma fusese însărcinat de cei doi să afle amănunte despre locul unde s-ar afla Sebastian Ghiță, care tocmai fugise din țară. Cei trei chiar discută să pună la punct un plan prin care să nu dea de bănuit în anturajul lui Sebastian Ghiță că Vlad Cosma este informatorul lor.

Oameni buni, înregistrările sunt de-a dreptul șocante! Ele au fost aduse la sediul Realitatea TV pe un CD și n-au putut fi editate. Înregistrările vor fi prezentate complet în seara zilei de marți.

Din păcate, Realitatea a difuzat doar câteva minute din înregistrarea făcută în data de 31 ianuarie 2017.

Procurorul Negulescu este în înregistrarea din 31 ianuarie 2017 fix un procuror adevărat și nu ceea ce au prezentat televiziunile penalilor. Dincolo de limbajul colorat, se aude clar că avem de-a face cu un investigator care nu urmărește decât să ajungă la infractori. Dar prin mijloace cât se poate de corecte. Cel mai bine reiese acest lucru în momentul în care îl fentează scurt pe informator când acesta cere lămuriri despre dosarul tatălui său.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

1 COMENTARIU

  1. Revin cu acelasi comentariu, care cred ca e la fel de potrivit si aici. Autoplagiat declarat din start
    Abjecta haita a catorva sacalii isi face de cap, in timp ce uriasa turma de vite zace, indolenta, lenesa, rumegand placida si ascultand in liniste chelelaiturile si urletele bestiilor. Iar cand una dintre putinele cornute curajoase isi foloseste coarnele si copitele (legal) dar e prinsa la inghesuiala si pe cale de a fi sfasiata, pauza. In ochii lor cu priviri bovine, nici o reactie, ba chiar unele dintre ele ii chiar ajuta pe ticalosi. Suntem o natie de idioti? Chiar sa fi avut dreptate bietul Tutea ? Nici macar instinctul de conservare nu ne functioneaza? Daca da, ii meritam pe nemernici, ne meritam soarta . Numai ca nu le suntem victime ci suntem complicii lor. Strada ne asteapta, noi ce asteptam ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.