Antena 3 deruleaza în aceste zile o amplă campanie de demonizare a DNA și a Laurei Codruța Koveși folosindu-se de cazul familiei Cosma din Prahova. Membrii familiei Cosma sunt prezentați ca victime ale „abuzurilor” procurorilor. 

În același timp, mai multi jurnaliști care se ocupă de România au primit, duminică seara, după emisiunile în tandem de la Antena 3 și RTV în care procurori DNA au fost acuzați de măsluirea dosarelor, un mail în care este atacată violent Laura Codruța Koveși sub pretextul ”apărării luptei anticorupție” din România. Mesajul a fost trimis de o o companie de public-relations din Marea Britanie.

Pe lângă îndemnul de a pune sub semnul întrebării activitatea DNA, documentul mai conține și o listă de persoane care ar putea oferi detalii. Persoanele de contact sugerate jurnaliștilor străini pentru a fi contactate pe această temă sunt: Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Ghiță, Liviu Pleșoianu, Renate Weber, Bogdan Chireac, Daniel Dragomir și Ingrid Mocanu.

În 2014, Dan Voiculescu era în război cu Sebastian Ghiță, care își deschisese postul România TV și intra în concurență directă cu Antena 3. Deși nici atunci Antena 3 nu agrea deloc DNA, realizatorii postului au dat în 2014 dreptate procurorilor în cazul familiei Cosma.

Când parchetele fac dosarele la comandă, când instanțele condamnă fără probe, atunci când unul e luat pe bune mai mai ca ajunge să fie considerat și el o victimă a abuzurilor procurorilor. E cazul dlui Mircea Cosma, baronul PSD de la Prahova. Procurorii l-au reținut în urmă cu două ore și vor și arestarea fiului său, deputatul PSD, Vlad Cosma. Auzeam la tv (chiar la Antena 3) mai devreme pe dl Bolcaș spunând ca atunci când s-au pus cătușe lui Cosma, alegătorilor lui s-au pus cătușele! Dumnezeule! Cosma și fiul (plus Sebi Ghiță) conduc Prahova și o căpușează, o jupoaie de mulți ani. Cu firme de casă și cu sprijinul interlopilor. Capul lumii interlope din PH, Răzvan Alexe, zis Ochiosu’, este prietenul bun al beizadelei Cosma. Acuzat de bătăi și amenințări cu moartea ca practici în afacerile sale, Alexe a ajuns să controleze tot ce mișcă în construcții, produse petroliere și deșeuri în Prahova”, scria în 2014 Oana Stancu.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.