Florin Busuioc, prezentatorul rubricii „Meteo” de la Pro TV, prezintă un pamflet video în care ironizează evenimentele politice din România cu termeni folosiți în prognoza meteo.

Filmul se intitulează „Vremea schimbarii”.

”In partea vestică a Europei lucrurile arată foarte bine. Nu același lucru se poate spune despre zona estică, în care ne aflăm noi, unde lucrurile nu arată deloc, deloc bine. Dinspre est, dinspre Rusia vine o masă de aer rece, care ușor-ușor se instalează și peste țara noastră, aducând și instabilitate atmosferică. O să avem parte de manifestări meteorologice ieșite din comun. De exemplu, în Constanța vremea va fi ca în Madagascar, în zonă Teleormanului vremea este ca în Brazilia, iar în zona Bucureștiului vremea este ca în Costa Rica.

(..) O să fie ploi foarte abundente și contracte foarte avantajoase cu statul, în special în Moldova, dar și în Oltenia”, a explicat Busu, plastic, situația politică din România.

El a anunța că se simte totuși un „vant al schimbarii”.

Filmul „Vremea schimbarii”, de Eduard Emanuel Leahu, este un material înscris în ediția a doua a concursului de Shorts&Vibes Anticorupție, Once Upon a Time în România.

Alegeri prezidențiale 2019. Pe cine votați?

View Results

Loading ... Loading ...

Sprijină proiectul DAC News donând prin PayPal, sau devino patronul nostru pe Patreon! Nu uita, peste 10.000 de persoane te așteaptă în grupul România EUROPEANĂ!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITIȚI ȘI:

BREAKING NEWS Declarații CUTREMURĂTOARE ale fostei șefe a DNA făcute cu puțin timp în urmă

Securitatea națională, în mare primejdie. Declarații cutremurătoare ale purtătorului de cuvânt al SRI

DNA, în pragul desființării. Omul PSD dinamitează instituția din interior. Amănunte INCENDIARE

EXPLOZIV Angajări fictive la una dintre companiile municipale ale Gabrielei Firea – dacnews.net

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here