Arhiepiscopul Dunarii de Jos, IPS Casian, il contrazice flagrant pe IPS Teodosie, afirmand ca oamenii trebuie sa aiba incredere in medici, scrie Aktual24.ro. „Chiar credeti ca Dumnezeu lasa pe cineva sa moara din cauza vaccinului?”, afirma transant Casian.

„Chiar credeti ca Dumnezeu lasa pe cineva sa moara din cauza vaccinului? Ne inselam amarnic. Lasati, fratilor, interpretarile, compozitiile chimice ale vaccinului, si ocupati-va de compozitia duhovniceasca a omului. Lasati medicii sa ne spuna, ca ei au studiat 10, 20, 50 de ani trupul omenesc. Stiu mai bine medicii ce este vaccinul”, a spus IPS Casian, intr-o predica online citata de Viata Libera.

De vreme ce ei se vaccineaza… nu am auzit medic sa se vaccineze cu moarte. Nu am auzit medic care sa scoata moarte. Medicul e facut sa scoata viata, iar preotul sa scoata viata vesnica din noi. Acesta este Iisus Hristos, care nu ne lasa sa murim in aceasta pandemie. Si le-a dat intelepciune medicilor si oamenilor sa iesim cat mai repede din izolare”, a adaugat inaltul prelat.

„Pana acum ne-a fost teama de virus, acum ne e teama de vaccin. De ce? Pentru ca inca persista in noi aceasta cavalcada de stiri, prea multe stiri si prea putina cunoastere. Preasfanta Biserica spune sa ii intrebam pe medici, sa ne informam, sa nu luam stirile de la persoane care nu sunt calificate in nimic”, a mai spus IPS Casian.

Teodosie a lansat, marti, noi atacuri la adresa campaniei de vaccinare sub masca grijii fata de potentialele efecte adverse.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here