Primarul liberal al comunei prahovene Brebu, Adrian Ungureanu, este acuzat că a transformat primăria în moşia proprie, comportându-se ca un dictator cu angajaţii, o parte dintre ei preferând să-şi dea demisia decât să lucreze la comanda edilului, relatează Adevărul.ro.

O serie de înregistrări audio, în care Ungureanu foloseşte un limbaj licenţios la adresa „babelor de la biserică”, dar şi la adresa preotului sau a directorului şcolii dovedesc atitudinea nepotrivită pentru un primar atât faţă de localnicii care nu şi-l mai doresc la primărie, dar şi faţă de funcţia pe care o deţine de trei mandate.

Înregistrările audio în care Adrian Ungureanu vorbeşte extrem de vulgar au fost realizate de colaboratorii săi cel mai probabil în timpul campaniei electorale. Edilul este foarte sincer şi le mărturiseşte partenerilor de dialog că în următorul mandat nu mai e nimic de făcut, aşa că vor urma plimbări şi recreere. „De ce să nu stăm şi noi patru ani să b**** p***, să ne plimbăm, să ne recreem? Mai e ceva de făcut? Nu mai e nimica de făcut”, este una dintre afirmaţiile făcute de edilul din Brebu.

Într-o altă discuţie, Ungureanu pare supărat pe bătrânele de la biserică, dar şi pe preot, pe care le înjură ca la uşa cortului. ”Să-mi sugă p*** babele de la biserică, în frunte cu popa cu tot (…). Acolo e o mahala şi nişte idioate”.

„Am minte diabolică. Nu iert”

În atenţia primarului Ungureanu a intrat şi directorul şcolii din comună, pe care pare că nu şi-l doreşte la conducerea unităţii de învăţământ. „Ascultaţi-mă ce vă zic. Atâta timp cât ăsta e director la şcoală, şcoala nu va primi nimic, numai m***. Poate să urle şi să mă zbiere şi să mă pupe-n c**”.

Într-o altă discuţie înregistrată audio, se aude cum Adrian Ungureanu recunoaşte că are o minte „diabolică” şi că nu-i va ierta pe cei care i-au greşit.  „Am minte diabolică. Nu iert. Ai greşit faţă de mine, nu te iert. Aşa sunt făcut. Nu greşesc faţă de tine, nu greşi faţă de mine, că nu te iert. Pe tine, pe familia ta, nu contează. Calc pe morminte”, mai spune edilul din Brebu într-una dintre discuţiile înregistrate de colaboratorii săi.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

Relaxează-te puțin! Ascultă asta:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.