Şeful Finanţelor, Florin Cîţu, a găsit „soluţia” pentru finanţarea proiectelor de lege promovate de PSD în Parlament care aruncă în aer bugetul de stat, scrie Epochtimes-romania.com.

„Posibile veşti bune de la domnul Ciolacu. Ştiţi foarte bine că am acuzat public terorismul economic al PSD care a trecut pe bandă rulantă prin Parlament legi care cresc cheltuielile bugetare dar nu au sursă de finanţare şi duc la creşterea deficitului bugetar. Aşa se comportă grupările teroriste care vor să destabilizeze o economie. PSD intră în această categorie”, a declarat Cîţu.

Ministrul de Finanţe a remarcat, ironic, că totuşi există o soluţie.

„Singura soluţie pe care o avem acum de a finanţa aceste cheltuieli fară să creştem deficitul bugetar este să transferăm subvenţia pe care o primeşte PSD lunar de la buget către finanţarea cheltuielilor aprobate de PSD şi care nu au sursă de finanţare. Înţeleg că PSD este de acord. Ar fi singura decizie înţeleaptă a PSD!”, a precizat Cîţu.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

Relaxează-te puțin! Ascultă asta:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here