Cei doi huligani care au fost reţinuţi de autorităţi pe motiv că au bătut crunt o jandarmeriţă la protestul diasporei, de vineri, din Piaţa Victoriei, sunt membri ai galeriei unei echipe de fotbal bucureştene, mai cunoscuţi ca ultraşi. Agresorii vor fi prezentaţi astăzi judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă, scrie adevarul.ro.

Ionuţ Liviu Cojoacă FOTO (30 de ani) şi Claudiu Andrei Dobre (24 de ani), ambii din Bucureşti, sunt ultraşi din nucleul galeriei FCSB (n.r. patron Becali, fina acestuia fiind Gabriela Firea), prezenţi la fiecare meci al echipei de fotbal.

În urma audierilor de sâmbătă seara, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a emis ordonanţe de reţinere pe numele celor doi, pentru infracţiunile de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ionuţ Liviu Cojoacă şi Claudiu Andrei Dobre urmează să fie duşi la Judecătoria Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă.

Mai multe zeci de persoane au fost audiate până la această oră în dosarul deschis după agresarea jandarmeriţei. Audierile sunt făcute de procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucureşti şi poliţiştii de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei. „În paralel cu aceste activităţi au fost analizate înregistrările realizate de mass-media. Activităţile desfăşurate au ca scop stabilirea identităţii celor prezenţi în zona producerii agresiunii şi a acţiunilor desfăşurate  de aceştia”, spunea Poliţia Capitalei.

Pistolul furat de la aceasta nu a fost deocamdată recuperat.

Deşi a ajuns la spital acuzând că nu-şi mai simte picioarele, investigaţiile medicale au arătat că Ştefania, femeia jandarm de 23 de ani, bătută în Piaţa Victoriei, nu a suferit nicio fractură a coloanei cervicale. În schimb, ea a rămas cu multiple traumatisme la nivelul capului şi corpului, în urma loviturilor repetate încasate de la grupurile violente din Piaţa Victoriei.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

  1. Raspunsul este cat se poate desimplu.Huligani,carora le este bine intr-o societate condusa de infractori.Dece?Simplu.Si ei sunt infractori.Atata timp cat societatea romaneasca nu va scapa de infractori manipulanti si de ceilalti infractori manipulati,vom fii o tara la mana oricui,”O tara ce produce sclavi ptr eurpa”(cum spunea un demnitar italian)si o colonie buna de consum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.