Evenimentul organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin care Simona Halep le-a prezentat fanilor trofeul câştigat la Roland Garros, a adus multe controverse. Gabriela Firea a fost huiduită copios de cei 20.000 de fani prezenţi pe Arena Naţională.

Libertatea anunţă că Simona Halep nu şi-a dorit să iasă pe gazon alături de Primarul General. Campioana nu a vrut astfel să se afişeze alături de politicieni. ”Eu vreau să prezint trofeul oamenilor. Cer să intrăm pe rând în scenă. Îmi dați ce aveți de dat și cu asta basta”, a fost mesajul Simonei pentru Gabriela Firea.

Totuşi, chiar dacă a fost sfătuită să nu urce pe scenă, pentru că ar putea avea de suferit, Firea nu a respectat nici dorinţa Simonei şi a intrat pe stadion în acelaşi timp cu sportiva de 26 de ani.

Primarul general i-a oferit Simonei o plachetă şi cheia oraşului, însă apoi a părăsit arena înainte de finalul ceremoniei, dezamăgită de reacția suporterilor. Înainte de acest eveniment, Marcel Pavel și Luminița Anghel au intonat imnul României.

Momentul a fost transmis LIVE pe pagina oficială de Facebook a Simonei Halep:

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

3 COMENTARII

  1. Ma tot roade o intrebare: Monica Anghel si Marcel Pavel nu cunosc IMNUL NATIONAL? I-am vazut aruncandu-si mereu privirea pe foaie. Ar fi cel putin jenant ca sa nu ma exprim mai urat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.