Ionuț Cristache, realizatorul emisiunii România 9 de la TVR, afirmă într-o postare violentă pe Facebook că ”DNA este organizație terorista”. El îi cere Laurei Codruța Kovesi să demisioneze, informează aktual24.ro.

Cristache susține că fostul judecător CCR Toni Greblă a fost „executat” de SRI cu mâna DNA pentru că s-a opus legilor Big Brother. El preia un articol de pe luju.ro, site de propagandă în favoarea penalilor, și afirmă că ”da, DNA este organizație teroristă”.

Acelor legi prin care Coldea și armata lui de securiști ticăloși puteau să intre cu bocancii în viața ta privată, puteau să te supravegheze abuziv, puteau să dispună de viață ta, a părinților tăi, a copiilor tăi și tu să nu te poți apăra în niciun fel! Pentru asta Coldea împreună cu Kovesi l-au scos în cătușe din CCR pe Greblă! Asta e țara pe care v-ați imaginat-o, așa arată o țară ca afară, nenorociților?! ȘI DA, DNA cu Kovesi în frunte este o ORGANIZAȚIE TERORISTĂ care a executat pe oricine la ordin! #KOVESIDEMISIA”, a scris Cristache pe Facebook.

Într-o altă postare, același Cristache mai spune că ”DNA a atentat la siguranța națională”.

Pactul SECRET Dragnea-Netanyahu – Israelul, gata să suporte financiar impactul ieșirii României din UE și să garanteze parteneriatul strategic cu SUA.

Ești pregătit ca România să părăsească Uniunea Europeana? PARTICIPĂ LA SONDAJ!

 

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

4 COMENTARII

  1. Ce vreti netrebnici politicieni sa dobinditi prin destituirea lui Kovesi?. Se vede inrobirea din nou a Romaniei, rusilor si voi sa sugeti foloase pentru viata voastra de cacat. Popor roman vezi ce ai facut fiind indiferent la alegeri? Azi prostii profita de prostia ta ca nu ai votat cu raul cel mai mic, ai crezut in minciunile unui IMBECIL POLITIC SI IN PROGRAMUL UNUI TILHAR DOVEDIT. TREZESTETE POPOR ROMAN… PINA NU E FOARTE TIRZIU. IESI LA PRPTEST CA E DREPTUL TAU inca MIINE POATE ACESTI IMBERBI TI-L CONFISCA ASA CUM VOR A SCHIMBA LEGI CARE SA II SCAPE DE ACTUL FURTULUI SI A ILEGALITATII. DESTEAPTATE ROMANE!!!!!!!

  2. Ce-i mai place să manipuleze, NESIMȚITUL și TICĂLOSUL de Cristache! Lache ăsta nu știe că atât timp cât lucrează (sper cât mai puțin!) în Televiziunea PUBLICĂ, trebuie să fie imparțial? Pentru că este plătit din banii publici- colectați de la toți, indiferent de opiniile politice!!!
    Ceea ce face el e JIGODISM în formă continuată, pentru care sper să dea samă, cât mai curând!

    • Amice , esti idiot . Ca esti o lichea se vede de la poștă , dar manipularea ta nu ține. Bai zdreanță, cand ai intrat ultima oara într-o biserică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.