Ministrul agriculturii a început războiul împotriva cormoranilor pe 23 ianuarie, la Bruxelles, cerând măsuri împotriva acestei specii protejate prin lege. Ce n-a spus ministrul Daea este că fiica sa deține din 2006 o fermă piscicolă în Crevedia, județul Dâmbovița, cu 650 de hectare de luciu de apă concesionate de la Agenția Domeniilor Statului. Din ancheta realizată de G4Media.ro rezultă că inclusiv afacerea familiei Daea are probleme cu cormoranii.

Ce nu a spus Petre Daea până azi este că una dintre afacerile familiei este tocmai piscicultura. Fiica mai mare a lui Petre Daea este, conform declarațiilor de interese a actualului ministru al Agriculturii, acționar și administrator la firma Piscicultorul SA din Crevedia, județul Dâmbovița.

Conform datelor obținute cu ajutorul aplicației termene.ro, acționarul și administratorul Piscicultorul SA din Crevedia este Elena-Larisa Popescu, născută în 1972.

”Am încercat să-l contactăm pe Petre Daea pentru a-l întreba dacă prin declarațiile sale legate de cormorani s-a gândit și la afacerea fiicei. Ministrul agriculturii ne-a răspuns la telefon, dar când l-am întrebat de afacerea piscicolă a fetei sale, ne-a închis imediat telefonul”, scrie Marian Păvălașc pe G4Media.ro.

Cormoranii au atacat și ferma piscicolă a familiei Daea. ”Și aici cormoranii ne mânâncă peștele. Ce a spus Petre Daea este adevărat. Cormoranii ne iau peștele din baltă, nu avem ce să pescuim. S-au înmulțit foarte mult”, confirmă de unul dintre paznicii.

Alegeri prezidențiale 2019. Pe cine votați?

View Results

Loading ... Loading ...

Sprijină proiectul DAC News donând prin PayPal, sau devino patronul nostru pe Patreon! Nu uita, peste 10.000 de persoane te așteaptă în grupul România EUROPEANĂ!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITIȚI ȘI:

EXPLOZIV! Dragnea i-a dat țeapă! Olguța Vasilescu își retrage candidatura de ministru – dacnews.net

Năsui, dezvăluiri incendiare: Cineva şi-a bătut joc de Dragnea. Cum să scoţi 10 milioane din 3?

Reacție disperată a infractorului față de UE. După logica PSD, ar trebui reluat și procesul lui Ceaușescu

Ludovic Orban: ”Adversarul nostru este guvernarea PSD-ALDE, nu Alianţa 2020 USR+PLUS”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.