Mirel Curea, redactor șef adjunct al Evenimentului zilei, a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că are infirmații potrivit cărora între Klaus Iohannis și Carmen Iohannis sunt „niste probleme foarte serioase”. „Am informații mai multe, însă nu am și probe”, a susținut Curea.

Declarația lui Curea a fost făcută în contextul în care Antena 3 a anunțat că Iohannis a mers singur la schi, sâmbătă.

„Din nou, șeful statului a fost singur. Este pentru a treia oară, în această lună, când Iohannis se afișează în public fără soție. N-a fost nici la concertul de la Ateneul Român și nici astăzi n-a apărut în public”, a declarat prezentatoarea Antena 3.

Ea l-a invitat apoi Mirel Curea să comenteze acest „subiect”.

„Stiu, dar nu vă pot spune pentru că nu avem probe. Dacă avem doi adulți, soți și soție, nu avem prea multe variante. Înseamnă că între ei sunt niște probleme foarte serioase, numai probleme foarte serioase fac ca doi adulți să stea deoparte unul de celalat. Să nu ne mirăm dacă o să auzim de oficializarea unei rupturi în viitor. Am informații mai multe, însă nu am și probe”, a spus Mirel Curea.

Citește și ”Oreste, analiză despre lanțul slăbiciunilor de la vârful statului român, combinaţii dintre înalţi demnitari şi problemele lor penale

Prezentatoarea Antena 3 i-a atras însă atenția că, totuși, „prima doamnă nu lipsește de la vizite” precum a fost cea în Marea Britanie. Curea a recurs la o mârlănie în răspunsul său.

„Nu lipsește la niciuna dintre vizitele sau ieșirile în care se poate duce în rochie scurtă cu mânecă scurtă. Probabil că pe pârtia de schi nu se putea duce în rochiță cu mâneca scurtă și de aceea a rămas acasa”, a declarat redactorul șef adjunct al EVZ.

EVZ este patronat de Dan Andronic, un penal care este acuzat de DNA în trei dosare legate de mai multe infracțiuni grave. (Sursa: Aktual24.ro)

”Țară liberă, ziariști ocupați” – Ne-am propus să oferim ceea ce politicienii corupți, și nu numai, au reușit răpească tuturor cetățenilor: demnitatea, adevărul și curajul. Alege să fii patronul nostru – www.patreon.com/dacnews

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here