Sorin Manda, fratele lui Claudiu Manda (presedinte PSD Dolj) si cumnatul Liei Olguta Vasilescu (presedinte PSD Craiova), a fost numit sef al RAT Craiova, societatea de transport local a Craiovei. El va primi un salariu de 16.640 lei, informeaza Pro Oltenia.

Care credeți că este cea mai mare prioritate a guvernului PNL în perioada imediat următoare?

  • Eliminare pensii speciale (22%, 1.215 Votes)
  • Alegeri locale în două tururi (19%, 1.058 Votes)
  • Alegeri anticipate (18%, 1.005 Votes)
  • Eliminarea imunității parlamentare (10%, 546 Votes)
  • Autostrăzi, școli și spitale (9%, 491 Votes)
  • Revizuire Constituție și reducerea numărului de parlamentari (7%, 367 Votes)
  • Refacerea legilor pe jutiție și desființarea Secției Speciale (6%, 342 Votes)
  • Eliminarea bugetarilor de LUX (4%, 238 Votes)
  • Absorție superioară de fonduri europene (3%, 184 Votes)

Total Voters: 5.446

Loading ... Loading ...

Olguta Vasilescu a pregatit terenul din timp pentru aceatsa numire a cumpatului sau. Ea a anuntat, in urma cu doua zile, ca locuitorii din Craiova ar fi foarte nemultumiti de „calitatea serviciilor oferite de regiile administratiei locale craiovene” si ca este nevoei de schimbari in „managementul institutiilor”.

„In ultimele luni, am avut audiente cu cateva sute de cetateni craioveni, la cabinetul meu parlamentar. Multi dintre acestia au reprosat calitatea serviciilor oferite de regiile administratiei locale craiovene si atmosfera din aceleasi regii si mi-au solicitat masuri, dat fiind faptul ca administratiile PSD i-au obisnuit cu un anumit standard. Drept urmare, am avut discutii cu primarul Mihail Genoiu si consilierii locali pe aceasta tema. Craiova merita servicii de cea mai buna calitate, iar managementul institutiilor trebuie sa fie unul pe masura asteptarilor!”, a scris Olguta Vasilescu pe Facebook.

Prin urmare, managementul RAT Craiova este imbunatatit subit prin aducerea in fruntea regiei a cumnatului Sorin Manda. Numirea va fi batuta in cuie in sedinta de azi a Consiliului Local Craiova. Sorin Manda a fost pana azi city-manager al Craiovei.

Noi schimbari in fruntea regiilor locale urmeaza sa aiba loc tot azi.

„Pe ordinea de zi a sedintei speciale a Consiliului Local Craiova au aterizat trei puncte care arata ca PSD se reorganizeaza din mers pentru batalia privind alegerile locale. Cei mai fideli oameni ai Olgutei Vasilescu sunt pusi la treaba in fostele regii pentru a aduce bani pentru campanie si de a aplica masuri dure pentru a mobiliza angajatii la vot. Noii sefi de la societatile Primariei Craiova sunt platiti regeste, cu sume la care nu pot viza managerii societatilor private cu performante economice deosebite. Dar se poate la stat, unde sefii vor primi peste 16.000 lei in fiecare luna”, mentioneaza publicatia din Craiova.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.