Radu Herjeu, fost membru CNA, a devenit mai nou „invitat permanent” al postului Metropola TV. Postul apartine Primariei Voluntari, fiins astfel controlat de cuplul Pandele-Firea, scrie Aktual24.ro.

Herjeu a devenit invitat permanent al emisiunii „Retrospectiva saptamanii”, care este realizata de George Ciubotaru.

Herjeu a fost printre cei care in ianuarie 2021, cu o luna inainte sa-i expire mandatul la CNA, a votat pentru ca Metropola TV obtina licenta nationala. Herjeu a ajuns in CNA in anul 2015, fiind sustinut de grupurile PSD din Parlament.

„Sigur ca votul de azi e dat pe promisiuni, asa cum in general se face pentru proiecte noi sau pentru schimbari radicale de licenta. Probabil ca eu nu voi mai fi in CNA, dar cred ca sunteti constienti ca viitoarea majoritate din CNA nu nu mai ca va sta cu ochii pe dumneavoastra sa vada daca va respectati promisiunile. Deci sfatul meu este sa vi le respectati si sa faceti in timpul pe care vi l-ati propus sa faceti ceea ce v-ati propus, astfel incat increderea votului de astazi sa fi meritat”, le-a spus atunci Radu Herjeu celor de la Metropola TV.

In aprilie, Radu Herjeu a fost sustinut de PSD pentru un nou mandat de reprezentant al Parlamentului in CNA, insa a obtinut un singur vot in comisiile reunite de Cultura ale Camerei Deputatilor si Senatului. El s-a plans ca a fost dat deoparte in beneficiul unui fost deputat „de dreapta”. 

”Pentru indeplinirea promisiunilor electorale de depolitizare si profesionalizare a CNA-ului, majoritatea de dreapta din Comisiile reunite de mass media din Parlament a avut de ales intre:

– un om cu 21 de ani de televiziune si radio, 6 ani de CNA (in care a propus 60% din toate amenzile date), 8 carti publicate si 7 premiere de teatru, care n-a fost niciodata membru de partid sau angajat al vreunuia si

– un alt om, 16 ani politician (deputat) si fara nicio legatura cu audiovizualul. Pun pariu ca n-o sa ghiciti pe cine a ales”, a scris Radu Herjeu pe Facebook.

Herjeu a impiedicat in numeroase randuri acordarea de amenzi consistente posturilor Antena 3 si Romania TV.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.