”În cursul zilei de astăzi, 11 august 2018, procurori militari din cadrul Parchetului Militar Teritorial de pe lângă Tribunalul Militar București s-au sesizat din oficiu, fiind înregistrat dosar penal cu privire la modul de intervenție al jandarmilor și incidentele petrecute la manifestația din Piața Victoriei din București în cursul zilei de 10 august 2018, precum și în cursul nopții de 10 spre 11 august 2018, scrie newsweek.ro.

De asemenea, la Parchetul Militar Teritorial de pe lângă Tribunalul Militar București urmează să fie colectate inclusiv sesizările depuse  la secțiile de poliție, iar toate plângerile penale depuse vor fi înregistrate sub număr unic. Pe măsura derulării cercetărilor vom informa opinia publică”, se arată în comunicatul de presă transmis de Parchetul General.

Vineri, la protestul diasporei din Capitală, forțele de ordine au intervenit folosind, în repetate rânduri, gaze lacrimogene, tunul de apă. Totodată, mai multe persoane pașnice au acuzat jandarmii că i-au bătut, fiind publice, pe rețelele de socializare, diferite înbregistrări video în care se vede cum oamenii legii lovesc protestatari.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.