Editura Curtea Veche, proprietatea soților Grigore și Iren Arsene, a ridiculizat-o pe anti-vaccinista Dana Budeanu. Reprezentanții editurii au publicat pe Facebook un mesaj prin care au ironizat anunțul vuvuzelei anarhiste, referitor la refuzul acesteia de mai cumpăra vreo carte editată de Curtea Veche sau vândută de librăriile Diverta, scrie Ziaristii.com.

Episodul 1. Editura Curtea veche și lanțul de librării Diverta au făcut un prim anunț, pe Facebook: „Mergi cu dovada vaccinării în orice Diverta din București și primești una din trei categorii de cărți: ficțiune, non-ficțiune, cărți pentru copii”.

Episodul 2. Tot pe Facebook, Dana Budeanu s-a băgat în seamă în stilul ei bădărănesc-țățesc: „Nu mai cumpăr în viața mea nicio carte editată de Curtea Veche și nimic de la Diverta! Fătălăilor! Marș!”.

Episodul 3. Curtea Veche a replicat printr-un mesaj inteligent, ironic, amuzant, care o aruncă în ridicol pe anti-vaccinistă. Mai întâi, a făcut o introducere, în care tonul serios (la adresa cititorilor serioși) face casă bună cu ironia asortată cu inimioare (la adresa Danei Budeanu): „Ne pare rău că am pierdut un cititor. De fiecare dată când unul dintre voi pleacă din comunitate, o luăm foarte în serios. @danajustlove (și orice alt membru care pleacă cu ea), o să ne lipsiți”.

Și apoi, ironia mușcătoare: „Pentru ăștia care rămân. Nu uitați, fătălăilor și amețitelor, că persoanele vaccinate între 7-16 cu prima doză pot merge în orice magazin Diverta din București să-și aleagă o carte mocangeală”.

Mesajul a fost scris cu majuscule, ironizând și în acest fel stilul țipător-nevrotic al anti-vaccinistei PSD-iste.

Precizare: nu există nicio dovadă că Dana budeanu ar fi cumpărat vreo carte de la Curtea Veche sau de la Diverta; de citit, nici atât.

A reușit premierul Florin Cîțu să-și țină promisiunea de a opri nepotismele și conflictele de interese?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.600 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here