În noiembri, când președintele țării afirma că salariul va crește cu 3 lei în urma megațopăielii fiscale, corul curvelor virgine a alianței pulifricilor incompetenți PSD-ALDE, în frunte cu Olguța Vasilescu, au făcut turul televiziunilor și urlau că Iohannis minte și nici nu se pricepe.

GHINION! Datele statistice publicate de Institutul Național de Statiscă arată că salariul NET a crescut cu EXACT 3 lei. Totodată, prețul mediu al alimentelor de bază aproape s-a dublat și toate acestea în timp ce PSD-ALDE îndatorează românia cu miliarde de euro.

Reamintim că în 2017, conform datelor de la Ministerul Finanțelor, România a înregistrat 4,828 milioane de angajați. O medie a salariului net pe țară se ridică la suma de 2047 lei/lună. Cu alte cuvinte, doar din impozitul pe salarii (1530 lei la un salariu mediu net de 2047), anual statul încasează aproximativ două miliarde de euro (1.925.405.000 euro).

Pe lângă cele două miliarde de euro, mai adăugăm TVA-ul, accizele, impozit pe venit și pe profit, impozite și taxe locale plus diferite taxe. Acum avem câteva miliarde bune de euro. Unde sunt acești bani? Autostrăzi NU, drumuri asfaltate NU, spitale noi NU, școli noi NU, SALARII NU. Fraților, unde dracu sunt toți acești bani?

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.