Tania Haritonovici, o veche prietenă din Bacău a Gabrielei Firea, a fost numită, joi, 8 martie, în funcția de director general adjunct al RADET. În campania electorală pentru alegerile locale ea s-a remarcat printr-un atac foarte violent la adresa lui Răzvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea, din prima căsatorie. Acesta le ceruse cunoscuților săi să nu o voteze pe Firea la Primărie. 

După ce Firea a devenit primar al Capitalei, Haritonovici a fost numită întâi șef al Serviciului Personal la RADET București. În urmă cu câteva zile, prietena Gabrielei Firea a devenit director adjunct al regiei. Ea încasează un salariu de câteva mii de euro, afirmă agajații RADET.

Totul sub oblăduirea primarului general și în cîrdășie cu administratorul judiciar Rominsolv firma condusă de avocatul Gheorghe Piperea și sindicatul condus de Ioana Stoica, care în 2016 i-a facut personal campanie Gabrielei Firea.

Tania Haritonovici are și meritul de a fi soția lui Răzvan Haritonovici, fostul șef al Astra Asigurări, condamnat de Tribunalul București la 4 ani de închisoare pentru complicitate la delapidarea a 8 milioane. Născut în Roman și cunoscut drept scriitor SF, el a fost director în cadrul Bancorex și membru în consiliul de administrație al Companiei Naționale Poșta Română, la devalizarea cărora a participat de asemenea, conform informațiilor DIICOT apărute în presă.

După ieșirea din pușcărie, Haritonovici a editat publicațiile Best Magazin, Finanțe și Afaceri, Best Medical și Art Construct prin intermediul societăților Master Communications International SRL și Best Top Multimedia SRL, deținute oficial de soția Tania și fiica lor Irina.

Doar presiunea mass-media mai poate opri jaful!

Reamintim că în urmă cu doar cîteva săptămîni au fost fierți de vii doi colegi de-ai noștri care munceau pe un salariu de mizerie și în condiții inumane pentru că ‘nu-s bani’ nici de salarii nici de investiții. În timp ce adunătura de activiști incompetenți care formează conducerea încasează în insolvență salarii lunare de mii de euro fiecare”, se afirmă în mesajul transmis redacției aktual24.ro.

SEMNEAZĂ ȘI TU https://petitieonline.net/petitie/29746158 

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.