Un bărbat în vârstă de 60 de ani, cu antecedente penale, din Câmpulung Muscel, a fost arestat preventiv, după ce a bătut şi violat o femeie de 68 de ani. Bărbatul crezuse că scapă fugind în străinătate, dar s-a înşelat.

Agresiunile au avut loc pe 25 ianuarie. Victima, Eugenia C., de 68 de ani, tot din Câmpulung, locuieşte într-o căsuţă sărăcăcioasă de la marginea oraşului, împreună cu fratele, care îl mai văzuse pe agresor în preajma locuinţei. Prima dată, în urmă cu doi ani, când începuse să-şi caute o casă de închiriat, prin zonă.

Cu câteva zile înainte de viol, individul urmărise cum stau lucrurile prin gospodăria celor doi. A aşteptat ca fratele femeii să plece de-acasă şi, în jurul orei 17, a dat buzna înăuntru.

Bătrâna a încercat să se apare dar n-a avut nicio şansă. Bărbatul i-a rupt câteva coaste şi a batjocorit-o până a adus-o în pragul leşinului. Aşa a găsit-o fratele, câteva ore mai târziu. A dus-o la spital, iar medicii au anunţat Poliţia.

Anchetatorii au întocmit o listă de suspecţi, în care l-au trecut şi pe Gheorghe P. Când individul a primit citaţie, a plecat imediat la muncă în Germania, prin intermediul unui angajator din Câmpulung, care nu ştia de faptele bărbatului.

Plecarea intempestivă le-a confirmat însă poliţiştilor că sunt pe drumul cel bun şi au contactat  angajatorul. Bărbatul a fost chemat de firmă pentru o „lucrare” în ţară. La sfârşitul săptămânii trecute, a fost arestat, iniţial, pe bază de Ordonanţă, pentru 24 de ore, iar la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, a ajuns în arest preventiv pentru 30 de zile.

Individul este recidivist

Bărbatul este familiarizat cu gratiile. Are la activ două condamnări pentru tâlhărie şi, cel mai probabil, va ajunge din nou în puşcărie, de data aceasta şi pentru viol. (Sursa: Adevarul.ro)

Alegeri prezidențiale 2019. Pe cine votați?

View Results

Loading ... Loading ...

Sprijină proiectul DAC News donând prin PayPal, sau devino patronul nostru pe Patreon! Nu uita, peste 10.000 de persoane te așteaptă în grupul România EUROPEANĂ!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITIȚI ȘI:

Bădulescu, atac la Carmen Dan: Unde ai fost, Dana, pe 10 august? – dacnews.net

Gabriel Oprea: Pro România şi Plus sunt partide ale serviciilor. Eu sunt militar, cu stelele la vedere

Doi profesori de la Facultatea de Drept îi învață pe studenți să se prostitueze în funcție de interese

Fost șef din SRI, pus de Dragnea în funcția de președinte de Consiliu Județean – dacnews.net

1 COMENTARIU

Comments are closed.