Consilierii judeţeni USR PLUS au părăsit, luni, sala de şedinţă la momentul votării candidaţilor pentru poziţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, deoarece unul dintre cei doi candidaţi propuşi de PNL, Sorin Afloarei, este finul de cununie al fostului ministru al Mediului Costel Alexe, scrie Epochtimes-romania.com.

Care dintre partide credeți că are cea mai bună listă de candidați pentru alegerile Parlamentare din 6 Decembrie?

  • USR - PLUS (38%, 8.527 Votes)
  • PNL (28%, 6.273 Votes)
  • AUR (22%, 4.948 Votes)
  • PMP (4%, 944 Votes)
  • PSD (4%, 920 Votes)
  • Alt partid (2%, 419 Votes)
  • PRO România - ALDE (1%, 258 Votes)

Total Voters: 22.289

Loading ... Loading ...

Decizia consilierilor USR-PLUS a fost luată după ce solicitarea lor ca liberalii să revină cu o nouă propunere în locul lui Sorin Afloarei a fost ignorată.

De altfel, cei doi candidaţi propuşi de liberali pentru poziţiile de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Sorin Afloarei şi Marius Danga, au fost votaţi în unanimitate de către consilierii PNL şi PMP.

“Noi, consilierii USR PLUS, considerăm că propunerea pentru poziţia de Vicepreşedinte în persoana domnului Sorin Afloarei este o insultă la adresa cetăţenilor judeţului Iaşi. Noi suntem aici pentru a reprezenta interesele cetăţenilor, nu pentru a participa la cumetrii, aşa cum ne propuneţi dumneavoastră. Nu vom gira asta niciodată, nici măcar prin prezenţa noastră în această şedinţă viciată de această propunere. Reveniţi cu o altă propunere, altminteri vom fi nevoiţi să părăsim sala”, a declarat Ştefan Tanasă, liderul consilierilor USR PLUS.

Totodată, USR-PLUS a transmis într-un comunicat de presă că nu va participa niciodată la înţelegeri între rubedenii în Consiliul Judeţean şi în nicio altă instituţie din România.

“Am intrat în politică pentru a înlătura aceste metehne pesediste şi nu vom renunţa niciodată la principiile şi valorile pentru care oamenii ne-au votat!”, a conchis USR-PLUS Iaşi.

Reamintim că fostul ministrul al Mediului Costel Alexe a demisionat din funcţia sa după ce a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

Relaxează-te puțin! Ascultă asta:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.