Teodor Melescanu a fost bruiat de un protestatar in timp ce incerca sa faca mai multe declaratii in fata jurnalistilor, dupa succesul motiunii de cenzura, scrie Aktual24.ro.

Cu cine votați în turul 1 al alegerilor prezidențiale?

View Results

Loading ... Loading ...

„Du-te acasa ca esti senil si batran. Si tradator de tara”, a spus un barbat care s-a interpus intre jurnalisti si Melescanu.

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, a declarat joi, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament, ca in perioada urmatoare principala preocupare este ca institutiile sa functioneze, subliniind ca Senatul va functiona echilibrat, potrivit Agerpres.

„Motiunea de cenzura a trecut cu 238. Arata ca democratia in Romania functioneaza si un exemplu foarte bun este cel de astazi, din punct de vedere constitutional. Principala arma a Opozitiei este motiunea de cenzura. Motiunea de cenzura a trecut, trebuie sa respectam voturile care au fost date”, a afirmat Melescanu.

Intrebat in legatura cu parlamentarii PSD care au votat motiunea, Melescanu a spus: „Nu-i stiu, votul este secret. Nu pot sa fac eu aprecierile privind modul in care a votat unul sau altul”.

„Important este sa intelegem ca de astazi trebuie cu adevarat ca la nivel politic sa ne preocupam de problemele oamenilor. Din punctul meu de vedere, principala preocupare in aceasta perioada, mai ales ca vor incepe si consultari, este ca institutiile statului sa functioneze. Si eu va asigur ca Senatul va functiona foarte echilibrat in toata aceasta perioada”, a adaugat Melescanu.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.