Tudor Chirilă publică un mesaj dur la adresa „personalitatilor” care au semnat scrisoarea de elogiere a activității Gabrielei Firea. El afirmă că „Firea nu este altceva decât o parte a mafiei din Ilfov care încearcă să facă surf pe valul de antipatie pentru mafia de Teleorman”, scrie aktual24.ro.

”Cine spunea că artiștii nu se implică în politică? Iată mai jos o listă a rușinii, din punctul meu de vedere, a unor artiști, fosti sportivi, directori de teatre, actori, etc. care, impulsionați (probabil) de aparatul de PR al celui mai slab primar din istoria post decembristă a Bucureștiului, n-au avut nicio problemă să-și declare susținerea fățișă pentru incompetență. E nasol când dragostea pentru putere – căci să fii director de instituție înseamnă un pic de putere și sentimentul că instituția e feuda ta – ajunge să te orbească atât de tare încât să fii în stare să te minți că trăiești într-un oraș care se dezvoltă când adevărul este că se prăbușește. Gabriela Firea nu este alcteva decât o parte a mafiei din Ilfov care încearcă să facă surf pe valul de antipatie pentru mafia de Teleorman. Sigur că artiștilor semnatari n-o să le reproșeze nimeni amestecul într-o luptă politică așa cum postacii PSD o fac adesea pe paginile celor care îndrăznesc să critice Mafia”, a scris artistul pe Facebook.

Primarul Capitalei Gabriela Firea a făcut publică pe Facebook o scrisoare de susținere a sa semnată de academicieni și artiști, care elogiază activitatea sa de edil și climatul de liniște și echilibru pe care l-a instaurat, documentul făcând referire la „contextul actual, în care se produc îngrijorătoare derapaje de la etica și moralitatea publică, derapaje care pot produce grave distorsiuni în aprecierea obiectivă a valorii reale a activității desfasurate” de această, iar concluzi este că „ceea ce s-a realizat trebuie apărat, iar judecata obiectivă nu trebuie înlocuită cu judecata preferentiala”. În replică, Firea le mulțumește, spunând că gestul lor îi întărește convingerea că românii nu pot fi păcăliți la nesfârșit prin manipulare.

„Le mulțumesc din suflet personalităților care au transmis un mesaj de susținere pentru activitatea mea. În aceste zile în care se spune că mă bat singură pentru etică, principii, onestitate în politică și administrație, gestul acestor personalități îmi întărește convingerea că românii nu pot fi păcăliți la nesfârșit prin manipulare”, scrie Firea, după care face public conținutul scrisorii și lista semnatarilor.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!