Mișu Popescu, cunoscut și cu porecla Mișu Pricopsitu, este Mihai Gabriel Popescu, fost consilier al lui Ludovic Orban, când președintele PNL era ministru al Transporturilor, în 2007. Tot atunci, Popescu a fost numit administrator la Compania Națională de Drumuri, scrie Comisarul.ro.

Mișu Popescu a plecat în SUA, unde a pus bazele unei filiale PNL.

În vila sa din Miami a fost filmată comedia ”Miami Bici”, în care a jucat și el, în rolul băiatului rău, numit tot Mișu.

Mișu Pricopsitu a achitat o notă de plată astronomică la petrecerea pe care a dat-o sâmbătăt noaptea, pe 7 august, în clubul Nuba, din Mamaia.

Mișu Popescu a cheltuit aproape 150.000 de lei, echivalentul a 30.000 de euro. Acesta a fost însoțit de partenera sa, Eliana, iar după petrecere au plecat direct la aeroport, cu destinația Miami, scrie replicaonline.ro.

Un politician a achitat o nota de plata record intr-un club din Mamaia

VIDEO cu șampaniile, aduse într-un mare stil, cu alai de artificii, pe soundtrack-ul Game of Thrones:

Video: Pe soundtrack-ul Games of Thrones, se fluturau steagurile Americii și României

Mihai Gabriel Popescu este fratele fostului viceprimar al Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, fost deputat PNL.

În 2007-2008, Mihai Gabriel Popescu era consilier al ministrului Transporturilor, Ludovic Orban. Porecla Mișu Pricopsitu îi vine de la faptul că a declarat două proprietăți la Miami în valoare de 880.000 de dolari și conturi de 200.000 de dolari.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here