Președintele ANAF Ionuț Mișa este cam stresat în perioada aceasta. De aceea, cu scopul de a servi interesul public, îi adresăm următoarele întrebări:

1. Este adevărat că a fost chemat să dea cu subsemnatul acum o săptămână de ANI (Agenția Națională de Integritate), intrucat intre 3 declaratii de avere pe anii 2013/2015 NU POATE JUSTIFICA ACHIZIȚII IMOBILIARE DE 300.000 euro, iar în 2011 a uitat să declare că a primit cadou o excursie în Brazilia (valoare 20.000 euro) de la contribuabilul pe care îl controla, Exclusiv Auto ENB SRL, administrator ORHAN APTI?

2. Este adevărat că la dosarul de la ANI există inclusiv o poză din Brazilia cu Ionuț Mișa și Orhan Apti, ținându-se tandru de gât la Sao Paolo?

Citește și ”PSD pregătește cel mai MARE FURT din istoria României în beneficiul Rusiei și Israelului

3. Este adevărat că si în prezent, IONUT MISA, desi e Presedinte ANAF, foloseste gratuit, ilegal,  auto VOLVO XC 90, culoare albastru , cu nr. CT 07 VEV, valoare 100.000 euro,  aparținând aceleiași firme din Constanța, Exclusiv Auto ENB SRL, pe care Mișa Ionuț a controlat-o fiscal ani la rând, când era șef la Finanțele Publice Constanța?

4. Este adevărat că acest Volvo este parcat în fiecare seară în parcarea blocului în care locuiește Mișa Ionuț, vis-a-vis de Piața Domenii, de obicei fiind condus de concubina sa Georgiana, și ea angajată la ANAF.

5. Este adevărat că i-a cumparat de curând un apartament nou în Sos. Străulești concubinei Georgiana?

NOTĂ: Am publicat aceste întrebări pentru că servesc interesul public. Vorbim despre afirmații și suspiciuni care-l implică pe șeful Fiscului, o persoană care ar trebui să fie dincolo de orice suspiciune, dezvăluie comisarul.ro.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.