Așa cum și era de așteptat, “testarea” pentru Covid-19 organizată de Gabriela Firea pe Arena Națională, din banii Primăriei București, s-a transformat într-un circ electoral și o acțiune de imagine pentru PSD, scrie Ziaristii.com.

Scenele au fost tragicomice: primarii de sectoare, încadrând-o pe Firea, s-au înșirat la o masă, ca un fel de comisie de examinare, pentru a fi filmați și fotografiați. Au lipsit însă cei cărora ni s-a spus că le era destinată acțiunea: bucureștenii n-au venit.

Testarea pentru Covid-19 a primăriței Firea: organizată pe stadion. În poze apar doar primarii PSD, medici și jurnaliști – nici urmă de cetățeni

Ciprian Ciucu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, a publicat o poză cu primarii îmbrăcați în alb, așezați la măsuțe în tribuna Arenei Naționale, alături de textul următor: “Poza aceasta este de la testarea lui Firea/PSD pentru covid-19. În poză sunt primarii de sectoare, nu medici. Vi se pare că este vorba de o testare serioasă sau de o activitate de propagandă?

Mutu, președintele PSD București, are cuvântul, prezidează mascarada.
Cetățenii nu au venit la «testarea» lor”.

Pe pagina Gabrielei Firea, în schimb, este festival.

Primărița a postat un text kilometric, propagandistic, și mai multe poze. Apar primarii de sector, apar și ziariști care iau interviu, apare – bineînțeles – și Firea, dar, într-adevăr, lipsesc cetățenii!
În mesajul primăriței se scrie că “până acum avem 2.000 de persoane înscrise”, din care primele 500 ar fi programate miercuri, 10 iunie.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

12 COMENTARII

  1. Mã bucur că bucureștenii nu sunt tåmpiți;da tres’fii tâmpit să faci un test care cel mai probabil iese pozitiv;cred că lumea știe povestea testului covrig,pardon,covid,pe un animal și un fruct ce au ieșit pozitiv.

  2. Testele RT-PCR sunt inselatoare. Arata fals pozitiv la infectiile cu alti virusi si bacterii. Arata pozitiv si la persona vindecata de COVID, conform Centrului de Combatere a Bolilor din SUA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.