Un caz de demență extremă a fost surprins în Mănăstirea Nechit din județul Neamț, scrie Ziaristii.com. Starețul mănăstirii, arhimandritul Zenovie Grigore (47 de ani), le-a transmis enoriașilor bazaconii incredibile, înspăimântându-i și încercând să-i convingă să nu se vaccineze.

Preotul arhimandrit le-a spus celor prezenți la slujbă că „toți cei care și-au făcut vaccinul” vor fi doborâți de „boli teribile” – pe care, de altfel, le și enumeră.

Mai rău: „Oamenii care au fost vaccinați vor fi zombi”, precum „drogații”.

Și mai rău: „După vaccinare, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești”! O „boală mortală”, care „va afecta și sistemul imunitar”.

Din ce în ce mai rău: „Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge. Corpurile se vor umple cu răni, din care va curge lichid. Va fi înfricoșătoare această boală”.

Vine și lovitura de grație: „Oamenii vor muri după vaccinare”!

Ne mai povestește arhimandritul despre „planul lor criminal, de genocid în lume, pe tot globul pământesc”. Scopul? „Să nu mai poată naște” copii, ca „neamul omenesc să nu se mai înmulțească”.

Recent, arhimandritul Zenovie Grigore, autorul acestor bazaconii de om smintit, și-a sărbătorit în biserică împlinirea a 47 de ani, înconjurat de călugări. Imagini, AICI.

VIDEO: Predica dementă a preotului stareț de la Mănăstirea Nechit (Neamț)

Predica bolnavă a starețului de la Mănăstirea Nechit

* „Așa-zisul vaccin nu este vaccin. Este orice, vaccin nu este.”

* „Toți cei care și-au făcut vaccinul să se aștepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficiență renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie.”

* „Oamenii care au fost vaccinați nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei care sunt drogați sau ca unii care sunt sedați prin spitale.”

* „Va fi cea mai gravă epidemie care a apărut pe Pământ. Oameni care sunt fericiți astăzi că și-au făcut vaccinul, mâine vor fi foarte nefericiți, pentru că nici măcar nu vor avea timp să se pocăiască pentru ceea ce au făcut împotriva lui Dumnezeu.”

* „Dacă mintea nu va mai funcționa la capacitatea normală, ai atentat la Dumnezeu.”

* „După vaccinare, după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești. Nu va exista nicio explicație cu privire la originea acestei noi boli mortale, care va afecta și sistemul imunitar.”

* „Nu există un nume pentru această boală. Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Corpurile se vor umple cu răni, din care va curge lichid. Va fi înfricoșătoare această boală.”

* „Sfinții Părinți ne profețesc: «Copiii mei, oamenii își vor pierde libertatea de gândire, vor fi inactivi. Lucrarea celui rău va rezista. Oamenii vor muri după vaccinare».”

* „Planul lor criminal, de genocid în lume, pe tot globul pământesc… copiii noștri să nu mai poată naște, ca neamul omenesc să nu se mai înmulțească.”

A reușit premierul Florin Cîțu să-și țină promisiunea de a opri nepotismele și conflictele de interese?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.700 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here