PSD intenționează să organizeze un nou „mare miting”, după nou eșec rușinos de la Iași. Noua manifestație ar urmă să aibă loc sâmbătă, 11 mai, la Galați, anunță Aktual24.ro.

Dacă ați fi puși în situația de a negocia lucrurile acestea, ce ați alege?

View Results

Loading ... Loading ...

Site-urile pro-PSD stiripesurse.ro și DC News anunță că sâmbătă, la Galați, va avea loc un nou miting „de amploare” al PSD.

”Potrivit informațiilor noastre, PSD va organiza un miting de amploare la Galați, sâmbătă, de la ora 11.00. Liderii PSD vor să mobilizeze aproximativ 30.000 de oameni, pe modelul evenimentului de la Iasi”, scrie stiripesurse.ro, site condus de Iosif Buble, soțul deputatei PSD Diana Tușa.

DC News scrie că Jandarmeria Galați și Primăria Galați au anunțat deja organizarea „unei adunări publice” în fața Casei de Cultură a Sindicatelor.

”In contextul desfășurării pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiul Galați, sâmbătă, 11 mai, în intervalul orar 8,00 – 14,00 a unei adunări publice declarate și avizate de către primăria municipiului Galați, Jandarmeria Galați invită cetățenii care participă la această manifestație cât și ceilalți cetățeni să adopte o atitudine cooperantă, un comportament civilizat, să manifeste înțelegere față de măsurile luate, să evite conflictele de orice natură și să aibă un dialog permanent cu forțele de ordine aflate în dispozitiv”, se arată în comunicatul emis de Jandarmeria Galați.

Primăria municipiului Galați a anunțat închiderea circulației pe una dintre cele mai importante artere de circulație din Galați, chiar în fața Casei de Cultură a Sindicatelor.

Cel mai potrivit aliat apropiat şi partener strategic al României ar trebui să fie:

View Results

Loading ... Loading ...

[insta-gallery id=”1″]

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

Semne că se apropie sfârșitul. Dancilă și-a anulat vizita la Timișoara de teama protestelor

Rovana Plumb și Carmen Avram, fugărite de ieșenii furioși. Sunt zăpăcite, nu știau pe unde s-o apuce

Liviu Dragnea, mort de frică la Iași. A luat sedative pentru a-și putea susține discursul – VIDEO

INCENDIAR! Traian Băsescu, trimis în judecată de CNSAS pentru colaborare cu Securitatea

[sg_popup id=6254]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.