În 2017, conform datelor de la Ministerul Finanțelor, România a înregistrat 4,828 milioane de angajați. O medie a salariului net pe țară se ridică la suma de 2047 lei/lună. Cu alte cuvinte, doar din impozitul pe salarii (1530 lei la un salariu mediu net de 2047), anual statul încasează aproximativ două miliarde de euro (1.925.405.000 euro).

Pe lângă cele două miliarde de euro, mai adăugăm TVA-ul, accizele, impozit pe venit și pe profit, impozite și taxe locale plus diferite taxe. Acum avem câteva miliarde bune de euro. Unde sunt acești bani? Autostrăzi NU, drumuri asfaltate NU, spitale noi NU, școli noi NU. Bă mai mult decât atât, pulifricii împrumută de pe piețele externe alte câteva miliarde de euro. PSD-ALDE a îndatorat România până în 2035 cu 12 miliarde de euro și continuă să facă împrumuturi. Fraților, unde dracu sunt toți acești bani?

Nu mai este cazul să reamintim că această coaliție de pulifrici anlfabeți, PSD-ALDE, a mărit prețul la gaze, la curent, la carburanți, la alimente, a eliberat din închisori violatori, pedofili, tâlhari și criminali, a devalorizat leul și a destabilizat întreaga economie, iar mai nou vor să îi răsplătească cu mii de euro pe deținuți. Evident, tot din banii încasați de la noi.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.