Direcția Națională Anticorupție a publicat un anunț pe SEAP (Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice) potrivit căruia dorește să achiziționeze aparatură de interceptare și filaj în valoare de 900.000 de euro. Trusturile penalilor au declanșat imediat scandalul.

Dacă de la Antena 3 ne așteptam să arunce cu lături, surpriza vine din partea celor de la MEDIAFAX. Aceștia s-au apucat să promoveze mesajele previzibile a fostului ofițer SRI, actual pungaș, Daniel Dragomir.

Dragomir afirmă că  ”pe banii românilor, DNA cumpară tehnică în mod secret şi netransparent”. De ce secret și netrasparent, deși achiziția este făcută publică pe SEAP? Pentru că ”mijloacele cu care românii sunt ascultaţi, filaţi, înregistraţi de DNA nu pot fi expertizate pentru că sunt secrete”.

V-ați prins? DNA îi ascultă pe români, nu pe infratori. Ați sesizat, da? Iar problema cea mai mare este că sunt secrete specificațiile echipamentelor. Asta înseamnă că noi, românii, nu infractorii, nu putem fenta aparatura celor de la DNA. Pentru că știm cum funcționează radarul Poliției Rutiere, am făcut repede un detector radar. Cum pentru ce? Pentru siguranță și încredere. Tocmai de aceea, noi românii vrem să știm exact ce cumpără DNA. Nu pentru noi vrem informațiile, ci pentru un vecin.

Totodată, pungașul Dragomir, promovat de MEDIAFAX, mai susține că deși nu știe ce cumpăra DNA, el știe că aparatura nu este omologată. V-ați prins, nu? El este singurul om pe zona de sud-este a Europei ce poate omologa această apartură. Evident! Ne fiind omologată de el, aparatura poate fi folosită pentru a ”distorsiona, fabrica şi falsifica probe”.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.