Federaţia Sanitas din România i-a cerut, marţi, ministrului interimar al Sănătăţii, Victor Costache, să acorde sporturi cuprinse între 55% şi 85% din salariul de bază pentru personalul medical care tratează pacienţi infectaţi cu coronavirusul Wuhan, scrie Epochtimes-romania.com.

Sunt sondajele un argument pentru recrutarea primarilor PSD și ALDE pe care, tu PNL, îi acuzai că au furat din PNDL?

View Results

Loading ... Loading ...

Documentul adresat ministrului Sănătăţii a fost semnat de preşedintele Sanitas Bucureşti, Viorel Huşanu.

Cererea a fost făcută în contextul în care, pe teritoriul României, au fost confirmate până în prezent 18 cazuri de coronavirus.

Cel mai recent caz este cel al unui pacient din Caracal, în vârstă de 51 ani, care a fost internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie “Dr. Victor Babeş” Craiova. Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Dolj, pacientului respectiv i s-a efectuat un al doilea test, al cărui rezultat a ieşit pozitiv, ceea ce înseamnă că bolnavul rămâne în izolare.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.