La pseudo-congresul din 10 martie, Dragnea a firmat că ”România este țara copiilor noștri și pentru asta trebuie să facem tot ce este nevoie”. Da,  țărane! România este țara copiilor voștri căci numai ei fac ce vor și când vor. Copiii voștri, așa agramați și iresponsabili cum sunt, ajung să fie secretari de stat, să lucreze în ministere. Doar copiii voștri au parte de educație și sănantate la standarde europene. Suntem în 2018 și România are mii de copii care merg prin noroi la școală. România are mii de copii care noaptea se culcă flămânzi. De ce, țărane? Are legătură cu corupția?

Țărane, ți-ai privit iubita în ochi când ai făcut afirmația respectiva? La ea te refereai când ai spus că trebuie să faceți tot ce vă stă în putință? Au mai rămas ferme de porci, firme de costrucții, păduri, ape, terenuri și clădiri care nu aparțin copiilor voștri? Chiar așa?! Iubita ta de 25 de ani (un copil în comparație cu tovarășul mult iubit, Dragnea) a început munca la 18 ani. De la 18 ani până la 19 ani a lucrat la/pentru Ghiță. Cum care Ghiță? Cel care fuge de DNA că a fost prins furând. După ce a terminat-o cu Ghiță, a lucrat la/pentru tine în cadrul Ministerului Dezolvăltării. Se laudă la prietene că i-a promis că-i cumperi vilă la Cannes?

Țărane, numește tu 10 copii din România (copii al căror părinți nu au legătura cu politica voastra mafiotă) ce au reșit să fie angajați prin Ministere sau să fie secratari de stat pentru capacitatea lor intelectuală. Să ne anunți când te oprești din numărat. Între timp, noi, ceilați copii împreună cu părinții noștri, ne pregătim să punem mâinile pe furci și topoare căci tu și PSD-ul tău ne-ați distrus viitorul!

SEMNEAZĂ ȘI TU https://petitieonline.net/petitie/29746158 

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.