Aurel Jean Andrei și Gheorghe Iancu sunt profesori la Facultatea de Drept a Universității București. Ei se află în prima linie a campaniei pro-penali și anti-justiție. Andrei face propagandă pe rețelele sociale, Iancu pe la posturile penalilor (Antena 3 și RTV), scrie Grigore Cartianu pe Ziaristii.com.

Mai grav: cei doi încearcă să le bage în cap și studenților lor teoriile bolnave cu statul paralel și cu victimele inocente care gem prin pușcăriile patriei.

Explicația opțiunii lor e simplă: amândoi au pușcăria la ușă. Jean Andrei (soțul judecătoarei Laura Andrei, de la Curtea de Apel București) e un mai vechi penal, judecat de vreo 10 ani și condamnat recent pentru infracțiuni comise ca notar în dosarul plajelor furate de Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu, Cristian Borcea, Dragoș Săvulescu.

Jean Andrei a luat doi ani de închisoare cu suspendare, deci este un infractor dovedit.

Gheorghe Iancu are soția în situație dificilă: soția sa, Mihaela Udrea, a fost săltată de procurorii DNA chiar din biroul său de director în Ministerul Sănătății. Doamna Udrea a fost prinsă în flagrant, luând șpagă pentru a aviza puncte de lucru farmaceutice. Soția lui Gheorghe Iancu a fost condamnată, în primă instanță, la 5 ani și 4 luni de închisoare cu executare.

Judecătorului Cristi Danileț, fost membru al CSM, a publicat vineri, 8 februarie, un text în care dezvăluie mai multe despre notarul Jean Andrei, cel care predă la Facultatea de Drept.

Alegeri prezidențiale 2019. Pe cine votați?

View Results

Loading ... Loading ...

Sprijină proiectul DAC News donând prin PayPal, sau devino patronul nostru pe Patreon! Nu uita, peste 10.000 de persoane te așteaptă în grupul România EUROPEANĂ!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITIȚI ȘI:

Fost șef din SRI, pus de Dragnea în funcția de președinte de Consiliu Județean – dacnews.net

Apar primele semne ale legăturii dintre Toader și Securitate! De asta a închis el repede subiectul SIPA?

Cum primește Manda șpagă? Cumpără active care valorează 100.000 de euro la prețul de 90 de lei

SONDAJ Aproximativ 77% dintre români consideră ca Dragnea va ajunge la pușcărie – dacnews.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here