Firma All Businesses Management din Bucureşti a câştigat contractul de aproape 20 de milioane de euro pentru digitalizarea serviciilor de cadastru în judeţele Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Brașov, Suceava și Harghita, potrivit SICAP (portalul guvernamental de transparenţă în achiziţii publice).

Sunteți mulțumiți de măsurile luate de Guvernul Orban de la preluarea frâielor și până în prezent?

View Results

Loading ... Loading ...

Contractul a fost semnat între Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară şi firma All Businesses Management pe 17 septembrie 2019, dar abia pe 7 februarie 2020 anunţul de atribuire a fost publicat pe SICAP, scrie G4Media.ro.

Contractul de tip acord-cadru pe 4 ani este în valoare de peste 94 de milioane de lei, adică aproape 20 de milioane de euro. Din septembrie până acum au fost acordate 5 contracte subsecvente. Contractul de tip acord-cadru este ca un abonament, iar valoarea contractelor subsecvente nu poate depăşi valoarea maximă.

Contractul a fost atribuit firmei All Businesses Management prin licitaţie deschisă, însă s-a prezentat doar firma câştigătoare.

Cine e firma All Businesses Management. Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, compania este deţinută de Grigore Cristian Cioroboiu (53 de ani) şi firma Total Pax din Giurgiu administrată de Mihai Vladimir Bârzan. Firma din Giurgiu a intrat în acţionariatul All Businesses Management la data de 27 mai 2019.

La rândul ei, firma Total Pax din Giurgiu este deţinută de firma Effective Business Management din comuna Cornăţălu, judeţul Dâmboviţa, deţinută de soţii Iulia şi Mihai Vladimir Bârzan.

Potrivit unui document publicat în Monitorul oficial privind Adunarea Generală a Acţionarilor TeamNet Internaţional din data de 28 februarie 2017, printre acţionarii TeamNet se numără şi firma Total Pax din Giurgiu, alături de foştii colegi de liceu din Ploieşti ai lui Sebastian Ghiţă, Bogdan Padiu, George Stan, Radu-Bogdan Nedelcu şi Ion-Ovidiu Traşcu.

Un alt acţionar al TeamNet este Siviu Daniel Tătaru, personaj pe care îl regăsim, alături de Grigore Cristian Cioroboiu şi firma All Businesses Management, printre acţionarii companiei Cognos Business Consulting din Bucureşti.

Compania TeamNet Internaţional (intrată în insolvenţă), Radu Bogdan Nedelcu, administrator şi acţionar Teamnet Internaţional, şi George Mihail Stan, preşedinte CA TeamNet Internaţional, au fost trimişi în judecată de DNA în octombrie anul trecut, alături de Alex Ghiţă, fratele fugarului Sebi Ghiţă, pentru evaziune fiscală de peste 100 de milioane de lei.

În 2001, fostul deputat Sebi Ghiţă a finanţat cu 100 de mii de dolari start-up-ul companiei de software TeamNet Internaţional. Ghiţă avea 80 la sută din acţiuni, dar s-a retras ulterior din firmă.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.