Deputatul Mihai Ioan Lasca, intrat în Parlament pe listele AUR, a distribuit pe Facebook un articol al unui site dubios care titra cu litere mari că ”Putin rupe tăcerea: lumea este condusă de Reptilieni”. ”Acum se dă lupta finală între lumină și întuneric”, a adăugat Lască ca descriere a articolului. 

Din textul respectiv aflăm că la o întâlnire super secretă, o întâlnire de care nu știe și de care nu a auzit nimeni, Putin le-ar fi spus celor prezenți (mai marilor conducători ai lumii) că lumea e condusă de ”oameni cu sânge rece”.

Cum a ajuns Putin să aibă această super secretă discuție? Ei bine, dezvăluirile făcute despre averea sa sunt motivul adevărat, pe bune, al întâlnirii. De fapt, este vorba de un complot al SUA, al spionilor și al lui Soros, a zis Putin în cadrul acelei întâlniri super secrete, ocazie cu care acesta a dezvăluit că de fapt toți aceștia nu sunt ceea ce par. Ei sunt oameni cu ”sânge rece”.

De asemenea, Putin a menționat că dovezile sunt pretutindeni și că deține personal informații despre toate aceste lucruri diabolice care se petrec.

”Nu sunt unul dintre ei, deși au încercat să mă atragă în cultul lor babilonian antic. Le este teamă de mine”, a precizat președintele rus în acea întâlnire super secretă.

Ca o paranteză, marea putere Rusia nu mai este atât de mare. După cum bine știm, un stat puternic este un stat cu o economie puternică, iar Rusia nu este pe podium. Conform datelor oferite de FMI, Banca Mondială și ONU, topul statelor arată așa, cu Rusia pe locul 12:

 

De ce s-ar teme acești super reptilieni de Putin, când Putin nu are bani nici măcar să cumpere chiloți militarilor?!

Revenind la ceea ce discutam…

Evident, nu trebuie să mai afle nimeni de ele, așa că dacă ai citit acest articol, aruncă repede dispozitivul de pe care ai făcut asta pentru că ai fost localizat și ”oamenii cu sânge rece” te vor căuta!

Acum că am aflat de la liderul AUR că Putin este un super băiat, a venit timpul să aruncăm un ochi asupra comentariilor

Acestea sunt doar o parte dintre comentarii. Nu am avut răbdarea necesară să ne uităm peste toate. Sunt prea multe. Un lucru este cert, singura persoană care ar mai putea să spună ceva după toate acestea ar fi medicul specialist!

Care este soluția pentru Poliția Locală?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.