Judecătorul Anthony Kelly a decis în favoarea lui Novak Djokovic în procesul privind anularea vizei acordate liderului modnial din circuitul ATP, transmite Reuters.

Astfel, judecătorul a desființat decizia de anulare a vizei lui Novak Djokovic și a obligat guvernul la plata cheltuielilor de judecată

Kelly a dispus ca Djokovic să fie eliberat din detenție în cel mult 30 de minute și să primească pașaportul și efectele personale eliberate.

Ministrul imigrației și-a rezervat dreptul a o anula iar

Consilierul guvernamental Christopher Tran a spus că ministrul imigrației, Alex Hawke, va analiza dacă își va exercita o prerogativa personală prin care poate anula viza.

Aceasta înseamnă că, odată ce prima decizie privind viza lui Djokovic este revocată, Hawke ar putea să o anuleze din nou.

Judecătorul Kelly a precizat că, dacă ministrul ia decizia de a-i retrage viza, atunci Djokovic nu se va putea întoarce timp de trei ani în Australia. Judecătorul a adăugat că se așteaptă să fie „informat în avans pe deplin” dacă va fi solicitat pentru procedurile viitoare.

„Dintr-un numit punct de vedere, miza a crescut mai degrabă decât a scăzut”, a adăugat Kelly.

Deși a fost testat pozitiv, nu a respectat nicio măsură de carantinare

Pe 17 decembrie, a doua zi după ce a făcut testul COVID care a fost declarat pozitiv de Institutul de Sănătate Publică din Serbia, Novak Djokovic participa la festivitatea de premiere a celor mai buni tineri tenismeni din Serbia, în cadrul unui eveniment organizat de Federația de Tenis din Belgrad. Știrea, lista cu nunele celor premiați, precum și poze de la premiere au fost postate atât într-un comunicat pe site-ul federației, cât și pe rețelele sociale.

Care este soluția pentru Poliția Locală?

View Results

Loading ... Loading ...