Sorin Lavric, membru în conducerea AUR, partid care a obținut 9% din voturile românilor la alegerile parlamentare, va ocupa un loc în Senatul României, situație în care, pentru următorii 4 ani, va legifera și în privința minorităților naționale, anunță Barikada.ro.

Cine credeți că ar fi cel mai potrivit prim-ministru, având în vedere actuala situație socio-politică?

View Results

Loading ... Loading ...

„Niciun om sănătos nu va muri în urma infestării directe cu virusul”, spunea Lavric.

Dar restul? Restul este o consiprație pentru că Lavric nu crede în „virulența mortală a acestei epidemii, o virulență care, din cauza presei, a ajuns să fie percepută ca o plagă trimisă de Dumnezeu pentru păcatele omenirii.”

Din spusele lui Lavric, ritmul alert al îmbolnăvirii românilor cu COVID-19 nu s-a datorat nerespectării normelor sanitare de protecție, introduse în întreaga lume, ci faptului că romii au fost cei care au adus cu ei virusul din statele din care s-au întos, în luna martie, înainte de lockdown.

„Cei care s-au repezit să se întoarcă au fost țiganii cărora amenințarea virusului le-a secat imboldul de a cerși, a fura și a codoși în țările europene.”, declara Sorin Lavric.

Iar declarațiile rasiste nu se opresc aici: „Inșii aceştia sunt o plagă socială pe care numai ipocrizia politicienilor şi numai duplicitatea gazetarilor o trec sub tăcere.”

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

1 COMENTARIU

  1. Domnule Lavric, mea maxima culpa!
    După comunicatul Uniunii Scriitorilor din 8 decembre douăzeci douăzeci prin care te-au alungat din respectabila asociațiune, s-a trezit în mine viermele curiozității, legat de panseurile matale cu privire la muieri. Recunosc că, în ignoranța mea, nici nu auzisem de matale. Acu’ aflai și eu ce doftore-cugetăreț-cronicăreț sunteți. Și pentru că rodea și rodea viermele curiozității, mă pusei pe citit….mă, și cum citeam eu așa, prin fața mea curgeau imagini. Da’ imaginile, nu erau numai imagini….aveau și sunet, și dacă mă concentram suficient, aveau și miros. Măi pehlivanule măi, nu mai bine scriai matale toate zisele despre muieri după ce o analizai pe proasta-premiera-națiunii, pe țați-primărița, dar mai ales pe șoșoanca-fofoloanca? Mă gândeam eu că privindu-le, ascultându-le, „mirosindu-le”, conversându-te cu matracucele reprezentative ale națiunii ai ajuns la așa panseuri elevate…. Greșit ! Matale ești misogino-pedofil: limite 15-25 de anișori…..Măi nea Lavricule, n-ai vrea să intre în orizontul viitoarei matele cărțișoare și o privire filosofică asupra coleguței șoșoanca-fofoloanca. Nu de alta dar am o dilemă: nu știu dacă fimeia asta este mulier abscondita, mulier rixosa sau mulier domina….ști matale! Eu zic că duduia e mente captis mulier, dar cine sunt eu ? Și mai cred că dacă o analizezi corect îi facilitezi și cunoașterea cu vreun fost coleg din tinerețe. Ai face un mare bine, și ei și nouă și matale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.