Patru reporteri şi un editor pleacă de la postul TV Antena 3. Unii dintre aceştia au părăsit deja staţia de ştiri, iar ceilalţi sunt încă în perioada de preaviz, scrie Comisarul.ro.

Cei care pleacă sunt Alina Sorocean (reporter pe politic), Andrei Grigore (reporter pe eveniment), Narcis Popescu (acoperea tot zona politică), Vlad Ungar (reporter pe zona economică şi reporter secundar pe Guvern) şi editorul Diana Bobşea.

Narcis Popescu (care era din 2017 la Antena 3, anterior Gândul) a confirmat plecarea de la Antena 3 şi se va alătura postului Prima TV, conform sursei citate.

Andrei Grigore care a mai lucrat la Pro TV (reporter de noapte), la Realitatea TV, la Observatorul Antenei 1 şi la Antena 3, a confirmat şi el că pleacă, vrând să meargă în zona de comunicare politică. Momentan este în perioada de preaviz.

„E o coincidență că plecarea mea vine pe valul celorlalte plecări. (…) Eu pur și simplu am oportunitatea de a lucra în alt domeniu, specific pregătirii pe care o fac în cursul anilor 2020-2022 la masterat”, a declarat Andrei Grigore pentru sursa citată.

Vlad Ungar a confirmat şi el plecarea şi, de câteva zile s-a întors la Ştirile TVR. Acesta a mai lucrat la TVR în perioada 2017-2019, iar anterior a fost reporter la Digi24 Timişioara (2013-2017).

Alina Sorocean a plecat de la Antena 3 la TVR, unde va acoperi tot zona politică, iar editorul Diana Bobşea s-a despărţit de Antena 3 şi s-a alăturat Metropola TV.

A reușit premierul Florin Cîțu să-și țină promisiunea de a opri nepotismele și conflictele de interese?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.700 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

1 COMENTARIU

  1. Această postare e o perfidă și vicleană manipulare … Sigur că da … nu fiți naivi și nu vă bucurați degeaba … Ăștia pleacă urmând un plan bine ticluit de Voiculescu & co … pleacă cu scopul bine stabilit de a contamina, de a infecta și alte televiziuni cu idei spurcate, invățate de la „gâzi”, de la „bădii”, de la „urși” și alți lătrăi și alte lighioane, argați și slugi, pupincuriști pe la antenele varane 😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here