Radu Moraru, Montreal, episodul de luni, 8 iunie 2020. Predicatele propagandei ruse sunt rostite fără perdea, anunță Ziaristii.com.

Delirul lui Radu Moraru (8 iunie 2020)

„Dacă eram și eu pe buletinul de vot, mai ieșeau 8 milioane să voteze”

 • „Iohannis trebuie judecat ca trădător de țară! Vă dați seama cine conduce România? Ce sclavete, ce slugoi! Care stă să pupe șorțulețele Bilderbergilor…”
 • „Primele alegeri prezidențiale vor avea loc foarte curând, pentru că tovarășul Iohannis va fi indisponibilizat.”
 • „Au fost numai 10 milioane de români la vot. Dacă eram și eu pe buletinul de vot, mai ieșeau 8 milioane care au stat acasă că n-au avut ce să voteze.”

„Bolnavii planetei nenorocesc România de 30 de ani”

 • „Din afara Comunității Europene luăm mai mulți bani decât din Comunitatea Europeană, că aicea suntem sclaveți, în Comunitatea Europeană. Din grâul exportat în alte țări luăm mai mulți bani.”
 • „Noi folosim un limbaj aspru cu bolnavii planetei, cei care nenorocesc România, cei vinovați de coșmarul pe care-l trăim de 30 de ani.”
 • „Se separă oamenii acuma, se separă copiii luminii de copiii întunericului. Nu mai poți să zici: «Dom’le, eu sunt copilul gri!».”

„Judecătoarea noastră a tras numai pârțuri”

 • „Eu am câștigat procese, da’ nu poți să-ți iei banii. Judecătoarea noastră cred că a tras numai pârțuri. Asta-i fața ei… când te uiți la ea, ai impresia că numai cu asta se ocupă toată ziua: cu flatulența.”
 • „Unele judecătoare, când văd epoleți în fața lor, au orgasm, așa…”
 • „ONG-iștii ăștia… toți trebuie anchetați: «Ia, spune, bă, cine te plătește?!».”
 • „Anul viitor ori o să fiu președinte, ori îmi iau un an sabatic.”

Ucigașul Derek Chovin „era un fel de bodyguard pentru sectanții neo-marxiști, la ritualurile lor”

 • „Pe George l-a ucis colegul lui de muncă (Derek Chovin – n. red.), care este omul neo-marxistei Amy Klobuchar. Asta, Klobuchar, este o extremistă stângistă ca și Obama.”
 • „În echipa de polițiști care l-a omorât pe nenea George erau un negru, un hispanic, un asiatic și un alb – criminalul. Ăilalți n-au intervenit pentru că știau că albul era șef și putea să facă orice crimă, că nu pățea nimic. Ăla era un fel de bodyguard pentru sectanții neo-marxiști, la ritualurile lor. Da, da! Păi, de aia, la început, nici n-au vrut să-l aresteze.”

George Floyd „se făcuse omul Sistemului”

 • „În cazul ăsta n-a fost nicio eroare, totul a fost un scenariu. Ăla (polițistul alb – n. red.) simțise clar când ăsta, George, dădea ortu’ popii. Da’ nu l-a lăsat până n-a fost sigur că nenea George e mort. De ce? Păi, dacă nu era mort și supraviețuia, nenea George ar fi zis: «Bă, mânca-ți-aș, ăsta chiar a vrut să mă omoare!». Și ar fi spus de înțelegerea dintre ei, că era pe bani. George, nemaimuncind de două luni, se făcuse oarecum băiat de-al Sistemului… Și băieții au zis: «Bă, ia să-l eliminăm noi pe Georgică și profităm de chestia asta să scoatem populația…».”

„Să-l aruncăm în aer și pe Bill Gates ăsta!”

 • „Să-l aruncăm în aer și pe Bill Gates ăsta, pentru că m-am plictisit de el și de toate nenorocirile pe care le face!”
 • „La început poate a fost băiat bun și el, da’ la un moment dat a zis: «Bă, ia să lucrez eu pentru mine și împotriva oamenilor!». Și tot ce a învățat el în anii ăia, ajutat de CIA… a zis: «Ia să vedem cum îi facem pe oameni să fie niște legume, așa… Vedem că unu’ e rău, așa – îi băgăm un vaccin… nanocipu’».”

„Kill Bill asasin, dă și mie două injecții! Patru!”

 • „Kill Bill nu iubește oamenii. E asasin! Kill Bill e asasin – că și rimează. Și acuma vă duceți ca oile: «Kill Bill asasin, dă și mie două injecții! Patru!». Iar din spate zice cineva: «Dați câte unul, să ajungă la toată lumea!».”
 • „Băi, oameni buni, chiar așa… trebuie să vă ridiculizez? Că nu înțelegeți o chestie bună de tot: băi, lasă-i pe ăia să se vaccineze! Nu vaccinării obligatorii!”

„Billache, dacă te prind, pe tine chiar o să te bat!”

 • „Bill Gates face parte din acea categorie de oameni cinici care nu clipesc dacă primesc ordinul: «Bă, ia omoară un miliard de oameni!». «Da, șefu’, OK. Un miliard de oameni – n-am nicio problemă».”
 • „Billache, dacă te prind, pe tine chiar o să te bat! Deci, dacă-l văd pe Bill… iertați-mă, eu sunt foarte pașnic, dar pe ăsta îl bat! Nenorocitu’ ăsta, care vrea să ne fure copiii, să-i vaccineze, apoi să ne ia și pe noi… Ăsta este un criminal care trebuie arestat! Casa lui e plină de pedofilie… casa lui personală. Întrebați procurorii americani!”

„Mai avem un adversar: pe Papa!”

 • „Eu am rămas uimit că… cine încurajează vaccinarea? Da sigur că o face manipulatoriu, așa… nu mă așteptam. The Pontifical Academy for Life. Deci, Pontificatul Papei Francisc are o Academie pentru Viață, care luptă împotriva avorturilor. Ei încurajează oamenii să se vaccineze. Da’ cum? «Vaccinează-ți copilul!». Păi, atenție, că acele vaccinuri sunt făcute din fetuși, da? De acolo se extrage materialul. Anumite vaccinuri sunt bune, da’ o campanie care apare taman acuma, când tot mapamondul are această dezbatere dacă vaccinurile să fie obligatorii, apare așa, discret, o manipulare mare de tot, și nu mi se pare OK.”
 • „Știi, acuma, când noi ne chinuim, hop, mai avem un adversar: pe Papa! Acuma vine și Papa, care zice: «Stai, domn’e, că vaccinurile… copiii…» – și te ia la sentiment.”
 • „Papa Francisc, aici nu vorbim de… că Patriarhul nostru tace… noi nu putem să manipulăm, să mințim așa… că dacă e obligatoriu, nu prea e creștinește!”

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

2 COMENTARII

 1. nasule esti mcam freaky.adica ciudat.ai vrea sa fi tu bill gates/ sau papa. controleaza-ti nervii si nu fii ridicol

 2. Pentru președinție mai căutați niște Prunariu, Druc, Coja, Aurel Pop, Ioan Selejan, Dungaciu, Dorel Vișan, și mulți alții pe care să-i susținem…

Comments are closed.