Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut un discurs împleticit la Iași, numeroase cuvinte fiind stâlcite sau pronunțate greșit. Este un semn că liderul PSD a luat sedative, acestea având ca efect secundar afectarea capăcității de vorbire, scrie Aktual24.ro.

Dacă ați fi puși în situația de a negocia lucrurile acestea, ce ați alege?

View Results

Loading ... Loading ...

Discursul lui Dragnea a fost neobișnuit. El a vorbit aproape fără nicio pauză între cuvinte, pe un ton în mare parte egal, și a greșit pronunția a numeroase cuvinte. Discursul ciudat al lui Dragnea a fost remarcat și de numeroși jurnaliști.

”Cred că lui Livache i s-a deplasat proteza, fiindca vorbește de parcă ar avea ceva în gură”, a comentat Mircea Marian pe Facebook.

Și jurnalista Camelia Tabacu a observat modul ciudat în care a vorbit Dragnea. ”Mi-a plăcut discursul lui. Era căcat tot și atât de tensionat că i se încleștaseră fălcile și nu-i mai ieșeau vorbele bine – ‘foaia soarelui’, ‘muți bani’”, a scris Tabacu.

Cel mai probabil, având în vedere protestele masive din preajma Pieței Unirii, unde își susținea discursul, Liviu Dragnea a luat sedative pentru a-ți învinge frica. Printre efectele acestor pastile se numără și îngreunarea vorbirii.

Urmarește discrusul lui Dragnea la Iași:

Cel mai potrivit aliat apropiat şi partener strategic al României ar trebui să fie:

View Results

Loading ... Loading ...

[insta-gallery id=”1″]

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

INCENDIAR! Traian Băsescu, trimis în judecată de CNSAS pentru colaborare cu Securitatea

EȘEC de PROPORȚII pentru Dragnea la Iași. Oamenii au început să plece chiar când vorbea el

ULTIMA ORĂ! Iohannis a făcut marele anunț de la Sibiu. România va intra în Schengen

Gluma zilei! Dăncilă spune că liderii europeni au rugat-o să mergă la Sibiu, dar ea a refuzat

[sg_popup id=6254]

1 COMENTARIU

 1. Alo, alo, nenea din Teleorman, se aude acolo in fund !?
  Si protestatarii, și opoziția, și contestatarii PSD sunt tot cetățeni romani.
  Nu sunt derbedei doar pentru ca au o alta părere decât matahale…

  Iar simpatizanții PNL, USR, PMP, etc au și ei o demnitate cetățenească si politică cel putin la fel de decentă ca cei ai PSD…chiar nu pricepeți acest lucru?

  Sunteți la putere, trebuie sa asigurați, democratic si legal, participarea celor din opoziție , măcar proportional cu voturile luate, la treburile tarii… Nu puteți conduce dictatorial si discreționar aceasta ţară.
  Daca faceți ce trebuie, nu ce vor mușchii dvs, nu vor mai fi mișcări de stradă, tulburări sociale, resentimente, dezbinare etc
  E chiar atât de greu de priceput?

  La urma urmei, PSD a câștigat niște alegeri – cu un scor sub 50% – nu un război, fie el si civil, încât să țineți ţara sub ocupație politică, militară & economică si sa-i schilodiți legile. Din 10 legi pe care le dați, logic ar fi sa dați opoziției sansa sa-si și ea spună si ea cuvântul in 2-3 legi deoarece reprezintă, totuși, peste 40 % din electorat.
  In afara de asta, dacă aveți pretenția ca trăim într-un stat cat de cat democratic, atunci opozita trebuie privită ca o componentă necesară a acestui stat, nu ca o pacoste sau un dușman ireconciliabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here