Vârful de lance al propagandei ruse în România: Dan Puric. Nu întâmplător, actorul-mim e promovat intens de Antena 3, într-un parteneriat profund antieuropean și, prin asta, antiromânesc”, scrie Cartianu pe pagina sa de Facebook.

De la Puric aflăm că `noi trebuie să ne păzim ființa națională` de `barbarii care vin din Occident`, mânați de `împărățiile de la Bruxelles și Washington`.

Vesticii sunt răi, `îți fură tricolorul, ți-l duc în altă parte`. De aceea trebuie să fim vigilenți `în fața Satanei internaționaliste`.

Poate n-ați aflat, dar `România este un ghetou de muncă forțată, o colonie – pentru că așa vor s-o facă`. De ce? Pentru că `întotdeauna ne-au scos ăștia câte-o bestie în față`.

La 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România, păduchele propagandei ruse (sau, mă rog, puricul) ne arată care sunt marii vinovați pentru suferințele moldovenilor dintre Prut și Nistru: Europa și America.

Nu e de mirare că actorul-insectă se află în prima linie a Listei lui Dughin”, mai scrie Cartianu.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

2 COMENTARII

  1. Cartianu a luat-o pe arătură. Dan Puric nu este rusofil deloc. Dan, când s-a referit la jeguk care vine din vestul Europei a făcut-o prin intermediul unei discuții cu un călugăr din Italia care l-a întrebat : Dane, cum o să faceți voi fa’ă la noroiul care va veni peste voi de la noi, când veți intra în Europa. Eu, personal, i-am ascultat TOATE conferibnțele lui Dan Puric si nici pe departe nu am ajuns să am percepția că el, Dan, ar fi un rusofila. Aaaa! Da, el are evlavie pentru cultura rusă. Păi, hai să recunoastem că ea, cultura rusă, e una dintre cle mai valoroase din cultura universală. Să mai dăm exemple? „Vigilența” lui Cartianu e cam debilă. A găsit, în sfârsit, pe cel care aduce barbarbaria rusească peste noi: pe Da Puric. Adevărul e că, domnul Cartianu suferă de „umbrită”. A cam căzut în umberă. Acum, el se ocupă de vizite (pe moca) la românii din Canada, Sua, sau România. Mai publică o cărțulie, vorba lui Radu Banciu : plină de panarame oltenesti, si cu asta, dumnealui se crede un vârf de lance al #rezist. Hai să fim seriosi. Dacă ar fi să aleg între românismul lui Cartianul si cel al lui Dan Puric, fără nici o ezitare as merge DIRECT către Dan Puric. Cărțile lui Dan, sunt pe departe, mult mai interesante decât cărțile lui Cartianu. E păcat că niste nume valoroase ca a celor doi: Cartianu si Puric, înloc să pună urmărul la educația tinerilor în spiritul valorilor românesti, îl vede pe unul ca Cartianu (cacofonine intentionată) cum latră spre Puric. Jalnic. Îi cam dau dreptate lui Radu Banciu care-l face prastie pe Cartianu la capitolul cultură, jurnalism si?… gurism!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.