Șeful interimar al DNA, Călin Nistor, a anunțat, marți, că dosarul „Tel Drum”, în care fostul lider PSD Liviu Dragnea este pus sub acuzare din 2017 pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi deturnarea de fonduri europene, va fi soluționat până la sfârșitul acestui an, scrie Newsteam.ro.

Cu cine votați în turul 1 al alegerilor prezidențiale?

View Results

Loading ... Loading ...

„Săptămâna trecută, s-a pronunțat Tribunalul Teleorman, a fost respinsă acea cerere de confirmare a redeschiderii urmăririi penale, am discutat cu procurorul de caz și șeful de secție, sper ca într-un termen rezonabil să fie dată soluția în acest dosar”, a declarat, la sosirea la Parchetul General, șeful interimar al DNA.

Întrebat ce înseamnă termen rezonabil, Călin Nistor a replicat: „Nu știu. Până la sfârșitul anului sigur se va da o soluție. Sper. Sper că va fi soluționat cu o soluție legală”.

Pe 30 mai 2019, fostul ministru de de Interne, Carmen Dan, a fost audiată de procurorii anticorupție în calitate de martor în dosarul Tel Drum. Audierea a durat mai bine de trei ore.

În dosarul „Tel Drum”, procurorii DNA au anunţat, oficial, pe 13 noiembrie 2017 că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privinţa acordării de contracte.

Faptele ar fi fost comise în perioada în care era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Procurorii au pus, în luna noiembrie, sechestru de peste 127 milioane lei (peste 27 de milioane euro) asupra bunurilor lui Liviu Dragnea. Un teren de aproape 3.000 de metri, un apartament de 80 de metri pătraţi, două maşini şi mai multe sume de bani aflate în conturile lui Liviu Dragnea sunt printre bunurile sechestrate, anchetatorii căutând şi altele care i-ar aparţine liderului PSD.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

  1. Doresc ca Domnul Presedinte sa ia masuri drastice si sa tae pensiile speciale sa reduca pensiile si salariilor celor ce nu le merita si sa urce pensiile la cei cu pensii mici coameni ce au muncit din greu si sa desfiinteze toate partidele care nu isi au locul acolo
    daca va face toate acestea
    aaa inca ceva sa urce salariile muncitorilor ca in Europa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.