Noi declaratii hilare ale Vioricai Dancila intr-un interviu pentru Mediafax. Ea a sustinut ca nu poate fi „manevrata” cu toate ca ea insasi a recunoscut in urma cu cateva luni ca a executat fara cracnire ordinele lui Liviu Dragnea, scrie Aktual24.ro.

Cu cine votați în turul 1 al alegerilor prezidențiale?

View Results

Loading ... Loading ...

„Nu sunt un om care poate fi manevrat. Pot sa spun ca absolut nimeni nu are vreo influenta asupra mea”, a raspuns Dancila intrebata fiind daca sunt  oameni din serviciile secrete care ii influenteaza deciziile.

Ion Cristoiu a intrebat-o si cum comenteaza informatiile ca mogulul Cristian Burci este printre consilierii ei neoficiali.

„Nu-l cunosc pe Cristian Burci, nu ne-am intalnit niciodata, nu am vorbit niciodata. (…) In momentul in care nu se poate spune ca ti-ai cumparat case din meditatii, atunci trebuie sa iti gaseasca ceva”, a mai spus Dancila.

„Ei vin cu minciuni, eu intotdeauna voi spune adevarul”, a mai adaugat Dancila.

In iunie 2016, Dancila spunea cu totul altceva. „Am mers dupa anumite linii deja desenate”, afirma Dancila despre relatia cu Liviu Dragnea.

„Am inceput sa fiu eu. Am mers dupa anumite linii deja desenate, dupa anumite mesaje care trebuia sa le scot in spatiu public. Probabil a fost si teama de a nu dezamagi, de a nu-i dezamagi pe cei care au crezut in mine sau pe cei care au sperat ca voi schimba lucrurile”, a declarat Dancila.

Intrebata de ce nu a putut fi ea insasi pana acum, Dancila a raspuns: „Pentru ca erau anumite directii pe care trebuia sa le urmez sau un anumit discurs pe care trebuia sa il am, anumite elemente pe care trebuia sa le scot in evidenta. De multe ori, stiti, daca nu te identifici cu ceea ce spui parca nu ai nici credibilitate si parca nici nu poti sa transmiti dincolo de ecran”.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here