În ședința de joi a Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), nu doar moderatoarea Alexandra Păcuraru a adus o amendă televiziunii pe care o patronează împreună cu tată său (Maricel Păcuraru), ci și conspiraționista dragnistă Anca Alexandrescu, care  podus o pagubă de două ori mai mare, scrie Ziaristii.com.

Pentru odele mincinoase aduse de Alexandra Păcuraru fostei primărițe Gabriela Firea, amenda decisă de CNA a fost de 5.000 de lei.

Anca Alexandrescu, vuvuzeaua lui Liviu Dragnea, a adus postului Realitatea Plus o amendă de 10.000 de lei. Motivul: l-a invitat în studio, la emisiunea securisto-infracționalo-manelistă pe care o produce – „Culisele Statului Paralel” -, pe Călin Georgescu, căruia i-a înghițit cu plăcere fake news-urile grosolane, fără a încerca să-l confrunte cu devărul.

Titlurile care se lăfăiau pe ecran, în timpul emisiunii amendate:

  • „Georgescu dezvăluie planul resetării României”;
  • „Georgescu: România acceptă supusă orice din partea NATO”;
  • „Georgescu: Scutul Deveselu e o ruşine diplomatică”.

Afirmații aberante ale lui Călin Georgescu, aprobate de Anca Alexandrescu

Despre scutul de la Deveselu: „Scutul Deveselu este o ruşine diplomatică. Scutul nu are nimic legat de apărare, din contra, ne-a atras într-un conflict de care nu aveam nevoie! Scutul, ca atare, este o parte a politicii de confruntare. Scutul nu este «o chestiune de pace», aşa cum a fost prezentată de cei care au pupat ghiulul la diverse porţi. Armata Română, astăzi, ca apărare, nu există. Noi am externalizat răspunderea, acţiunile şi deciziile în securitatea naţională şi apărarea ţării. (…) Nu a fost decât o listă privată de cumpărături, o escrocherie! Vreau să precizez un lucru, ca să fie clar pentru toată lumea: nicio ţară din Blocul NATO, în eventualitatea că ar fi atacată de Rusia, vă asigur că NATO nu-i va lua apărarea!”

Despre pandemie: „O pandemie a fricii şi a prostiei! Absolut! Pentru că s-a investit în primul rând, în acest lucru, ca la un semnal, o lume întreagă să cadă în genunchi! Cum să cadă în genunchi? A căzut în genunchi, pentru că mai întâi au fost capturaţi aşa-zişii «lideri», care au răspuns la un semn, la o decizie dată! Altfel, este imposibil să putem să înţelegem cum toată lumea a marcat în acelaşi timp – o îngenunchere totală!”

Despre războiul din Ucraina: „După pandemie urmează ce se întâmplă acuma, primii paşi, apropo de potenţialul aşa-zis război – nu va fi niciun război în Ucraina! Ucraina este un stat inventat şi este un simplu troc. Este doar o poziţie… După aşa-zisul război, vor urma aşa-zisele schimbările climatice, cu aşa-zisul certificat verde, raportat la CO2, lucru care va duce… la ce? Ca omul să fie controlat în tot”.

9 COMENTARII

    • Cu alte cuvinte, nu sunteți adeptul minciunii, dar susțineți că tot ce se spune în ea este purul adevăr. Călin Georgescu are cale liberă spre Moscova. De ce nu pleacă să trăiască în ”paradisul putinist”, dacă și-l dorește așa de mullt?

    • Aberațiile și minciunile sunt în propaganda de la Kremlin, preluată de Călin Georgescu: nu ne trebuie NATO, pentru a intra din nou sub ocupația rusă, războiul din Ucraina nu există pentru că Ucraina nu există (deși Kiev-ul e atestat istoric înaintea apariției oricărei statalități ruse), că occidentul e rău, deși nici rușii nu sunt buni etc. Șitiți și dumneavoastră foarte bine lucrurile astea, așa că nu mi continui lista.

  1. Poate ar trebui sa va revizuiti cele spuse din articol, ca sa nu fiti luati in vizor pentru calomniere. Cred ca in maxim 24 de ore ar trebui sa produceti dovezile pentru respectivele acuzatii aduse atat lui Calin Georgescu, cat si Ancai Alexandrescu. Iar dl. Georgescu intotdeauna a spus lucruri adevarate total verificate si chiar a facut predictii care s-au adeverit.

Comments are closed.