Frustrați că Iohannis refuză să o revoce pe Laura Codruța Kovesi, chiar dacă este amenințat cu suspendarea, realizatorii Antena 3 au lansat duminică seară un val de invective la adresa președintelui, scrie aktual24.ro.

”Președintele Iohannis face o golănie la care nu s-a pretat nici Băsescu. Golănie de 3 lei, o șmenărie ca în anii ’90 pe Lispcani. Nici Băsescu nu s-a pretat la așa ceva. Iohannis are un nivel extrem de scăzut în ce face în aceste zile: o golănie de cea mai joasă speță”, a declarat gunoiul de Mircea Badea.

Tăriceanu a anunțat, duminică seara, că sunt slabe șanse ca președintele Iohannis să fie suspendat în perioada următoare.

”Mi-am exprimat îngrijorarea și în cadrul coaliției, se pare că nu sunt suficiente voturi pentru a iniția acest demers, pentru că mulți parlamentari au plecat în vacanță, dar sigur că eu sper ca toate măsurile necesare să fie luate de către majoritate și atunci sigur că odată cu obținerea unei situați clare privind prezența putem să discutăm mai departe care sunt pașii care trebuie urmați”, a spus Tăriceanu la RTV.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.