Zeci de mii de tineri care au participat, duminică noapte, la festivalul Neversea din Constanța au scandat „PSD, ciumă roșie” după ce organizatorii au tăiat curentul pe scena de pe care Grasu XXL a strigat „M*e Guvernului României”.

„M*e Guvernul României! Sătui de bolșevici”, a strigat Grasu XXL. La scurt timp după aceea a fost tăiat curentul pe scenă. Zeci de mii de tineri au scandat „PSD, ciumă roșie”.

„După ce a trântit-o pe aia cu „M*e Guvernului României”, lui Grasu XXL i-a picat scena (lumini, sonorizare etc). A aprins lanterna telefonului și a încercat să cânte „la rece”, iar publicul, aprinzând lanternele, a izbucnit: „PSD, ciuma roșie!”. La un moment s-a oprit tot. Acum e doar beznă, nimeni nu știe ce urmează. Serios, mă?, a relatat Andreea Pavel pe Facebook.

„Revoluția de pe plaja din Constanța. Înainte să plece de pe scenă, Grasu XXL, cenzurat pentru că a înjurat Guvernul României, a zis asta: „Tinerii vor schimba ceva în țara asta. Nu trebuie să așteptăm un președinte să facă ceva, nici măcar un premier. Nu mă interesează politica. Dar știu că energia asta a tinerilor o să schimbe ceva în țara asta”, a mai spus Andreea Pavel.

Încă din prima zi, la Neversea au fost aproape 50.000 de spectatori la evenimentele care au avut loc pe plaja Modern din Constanța.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!