O publicație din Dâmbovița a dat publicității modul în care liderii PSD din zonă organizează deplasarea membrilor și simpatizanților partidului la mitingul lui Dragnea de la București. Principalu organizator este senatorul PSD Adrian Țuțuianu.

Partener TV a publicat stenograme ale discursului susținut de Țuțuianu, într-o ședință care a avut loc recent cu parlamentarii, primarii și consilierii PSD din Dâmbovița, în care dădea indicații privind organizarea deplasării a mii de oameni la București.

Țuțuianu s-a referit la membrii și simpatizanții PSD ca la o masă amorfă care poate fi transportată acolo unde decid șefii de partid. El vrea să ducă 7.000 de pesediști la București, în timp ce alți 13.000 vor fi aduși la Târgoviște.

Mai gravă însă este implicarea preoților în organizarea mitingului PSD de la București. La ședința de partid a fost prezent preotul Ionuț Ghibanu, vicar eparhial al Eparhiei Târgoviște, care i-a asigurat pe liderii PSD de sprijinul preoților.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

2 COMENTARII

  1. Acum daca se stiu rutele, ar fi interesant sa faca niste prieten cu masini mai vechi, unul, doua, treiacidente usoare pe traseu sa ajunga autocarele imediat dupa ce s-a terminat marsul..:) Ar fi distractie mare de urmarit, mai apoi, reactiile psd-ilor…

  2. Credinciosii care doar merg la biserica, dar nu stiu pt ce, nu stiu ce sarbatorim de Craciun si credeti ca ei stiu de ce merg acum la Bucuresti ? Ei sunt oameni buni, ascultatori si fac ce le spune popa ! Oare, popa, stie ca este un criminal ?! Acum, oamenii fac si ce zice si ce face popa !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.