PSD pierde din încrederea românilor, conform datelor din ultimul sondaj realizat de IMAS, citat de Uniunea Salvați România, care a subliniat că nu este o cercetare sociologică pe care să o fi comandat partidul.

”La nivelul lunii februarie, conform sondajului lunar Romnibus, realizat de IMAS. Nu e un sondaj comandat de USR, ci doar ne-am abonat. Avem un PSD care a coborât la 28,6%. O scadere semnificativa. Avem un PNL de 29,4%. Iată că PNL trece în fața PSD în acest moment. Avem un USR în creștere, 11,2%, ceea ce este o creștere importantă față de rezultatul cu care am intrat în Parlament.

Este un lucru firesc din punct de vedere al opoziției pe care am făcut-o în luna decembrie și al opoziției pe care USR o face în fiecare zi în comisiile parlamentare. Și în ianuarie am fost la 11,4%. ALDE este undeva la 10%, iar PMP la 4,6%”, a declarat Dan Barna, președintele USR. UDMR a ajuns la 4,5%.

Șeful USR a precizat că rezultatele arată că societatea începe să reacționeze la abuzul PSD. ”Este important de remarcat că PSD a scăzut sub 30%, ceea ce arată că societatea din România începe să reacționeze la acest abuz de guvernare fără precedent care s-a petrecut în ultimul an și jumătate”, a adăugat acesta.

Din punct de vedere al încrederii în instituții, Președintia este la 37,4%, Parlamentul la 14%, Guvernul la 17%, confom datelor IMAS, citate de USR. ”Este fără echivoc faptul că societatea din România simte că este prost guvernată, simte că actuala majoritate a ratat să guverneze corect în România și a ratat să propună o guvernare funcțională”, este citat Barna de aktual24.ro.

SEMNEAZĂ ȘI TU https://petitieonline.net/petitie/29746158 

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.